torsdag 23 oktober 2014

Coola skyltar

Denna är inte från Skylto, men en idé...
Här ska ni få ett tips som jag själv tycker är himla kul! Jag gillar att ge bort lite annorlunda och mysko grejer som är användbara och som man kanske inte tänker på att köpa själv. Tidigare har jag gett bort personliga visitkort, fotomuggar och lite annat skoj. Å nu har jag hittat skyltar!

Skylto.se kan man designa sina egna skyltar precis hur man vill. Det kan vara en kul skylt till bilen, en banderoll till födelsdagsbarnet eller bröllopet, en rolig skylt till trädgården eller informationskyltar till klubblaget. Vi har en banderoll när vi springer Vårruset som visar vilka vi är och samtidigt är en träffpunkt så att alla ser var vi ska samlas.

Jag skulle kunna tänka mej att göra en skylt till någon som fyller jämt och sätta den utanför huset hos vederbörande bara för att busa. Eller varför inte en snygg skylt till någon som öppnat ett företag som startpresent. Det är bara fantasin som sätter gränsen, här finns något för alla tillfällen - du bestämmer utseendet  :-)


1 kommentar:

  1. Godkväll, du ville ha ett fotavtryck och eftersom jag är på resande fot denna veckan, så trycker jag ett till din skylt.
    Äh, skojar.
    Kram ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: