söndag 21 september 2014

Nya C-kupans konsekvenser...

Äntligen har jag tagit mitt bad! Jag vågade inte kolla med någon om det var ok, utan tog beslutet själv. Rätt eller fel? Ingen aning, men det var förbaskat skönt! Å såren är helt tillslutna, så det var nog ingen fara.

Idag drog jag av mej min rehab-behå och tog på mej den enda riktiga behå som jag äger just nu. Jag skulle nämligen rensa bland mina kläder och ville ha "rätt" form på kroppen. Sen gick jag systematiskt igenom varenda tröja och klänning. Kvar blev två högar, en med kläder jag fortfarande kan ha och en som åker till Gambia. Det var rätt mycket som var ganska mycket för stort...

Det tog några timmar att gå igenom allt, men nu finns det plats i klädlådorna för lite nytt. Strax innan rensningen hade jag gått igenom Bonprix´s rea och beställt hem 6 st behåar, en klänning och två toppar. Jag har chansat på behå-storleken och tagit en med större omkrets utan bygel under läkningen och en med bygel och min vanliga omkrets när halvåret har gått och jag kan använda vad jag vill. 179 kr per trepack tyckte jag det var värt  :-)

Men det är 5 veckor kvar med rehab-behån som ska sitta på dygnet runt. Den är som en sportbehå ungefär och ger ett ganska ihoptryckt intryck. Det gör ju att kläderna inte riktigt sitter som de ska, men vad gör väl det. Som Martin säger så har jag ytterligare 40-45 år kvar att sedan använda vilka kläder jag vill. I bästa fall... man vet ju aldrig vad som händer.

Så visst får en ny kropp konsekvenser, men det är ju bara trevliga såna. E-kuporna åkte för länge sen, det var rena befrielsen att rensa ur dem. Så nu väntar jag bara på att få börja forma om resten av kroppen också. Magen ska trimmas rejält! Jag ska bli stark! Smidig! Som jag ser fram emot våren, då jäklar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: