torsdag 11 september 2014

ÄGD - så kul!!!

Vid det här laget vet ni att jag älskar teater och nästan allt annat som framförs på scen. I söndags tog jag med mej Martin och Junior till Rival på Söder för att kolla in första publikrepet av ÄGD av och med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström.

ÄGD är föreställningen som förklara hur Sveriges och din egen ekonomi fungerar, på ett enkelt sätt... eller... kanske inte så enkelt men kul! Föreställningen har redan gått en säsong, men kommer nu alltså tillbaka. Schyffert och Lindström funderat kring rikedom, vårt jordklot och vad som händer om vi fortsätter att konsumera i den takt vi gör.

Nu var vi alltså på genrepet och den här gången var det ett genrep helt i min smak och ett som jag är van vid. Med manuspapper i handen och penna i mungipan läste de ibland direkt från pappret, strök och la till. De kom av sej, ändrade sej och asgarvade och gav pikar åt varandra. Sånt gillar jag! En avslappnad attityd och publiken får vara med.

90 minuter och mängder med skratt senare gick vi därfrån väldigt nöjda. Det här är föreställningen ni ska se om ni vill skratta, höra två välbärgade medborgare erkänna alla sina synder och se två ytterst fula kostymer! De här grabbarna måste byta stylist, om de har någon... annars måste de skaffa en!!! Aprikos och lila kostym är inte riktigt min grej, iaf inte lila kostym med grön skjorta... men skorna var snygga  :-)

Vi hade kul! Å imorrn är det dax igen, då ska vi se Kom Igen Charlie på Oscarsteatern. Nostalgitripp väntas...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: