söndag 24 augusti 2014

Tar avsked

Långsamt viker jag ihop sommarklänningen och lägger den i lådan med sommarkläder. Shortsen och bikinin går samma väg. Det rosa linnet likså. Nostalgiskt tänker jag tillbaka på en fantastisk sommar och känner en sorg att den är över.

Jag känner stor tacksamhet att jag fått vara med och uppleva årets underbara sommar.Tack för de varma strålarna som smekt min kropp. Tack för värmen som intagit min själ och fått mej att må bra. Tack för ljuset som gjort dagarna längre och fyllt kroppen med energi. Tack för att jag har fått må så bra som jag gjort, allt pga värmen, solen och ljuset.

Den här sommaren var verkligen fantastisk, den bästa på många år. Värmen låg som en varm, härlig fläkt över vårt land många många veckor. 30 grader, som en dröm! Som vilket medelhavsland som helst. Vår strand på Öland kunde mäta sej med vilken strand som helst i tex Grekland eller Italien. Människor har varit glada, brunbrända och sett ut att må riktigt riktigt bra.

Nu är det 9-10 månader tills vi ses igen. Tills dess ska jag minnas dej, vårda ditt minne och se fram emot nästa gång vi ses. Du underbara sommar, årstiden då jag verkligen lever!

Farväl för den här gången, vi ses nästa år igen.


4 kommentarer:

 1. Fint skrivet =)
  Jag har inte haft hjärta att lägga undan sommakläderna än. Jag lever på hoppet om en släng av värme till innan det är slut för iår ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med 8 grader igår kväll kännse det ganska oåterkalleligt... tyvärr.

   Radera
 2. Åh, så vackert skrivet! ♥
  Jag har ingen speciell vinter eller sommargarderob, jag har bara en och där kör jag ihop alltihop, men sommarkläderna är rentvättade och strukna.
  Augusti är ju en sommarmånad, vart tog värmen vägen???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hösten kom väldigt plötsligt kan man väl säga.

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: