lördag 23 augusti 2014

Hösten är här...

Ni som känner mej vet att hösten inte är alls min grej. Det är snarare så att jag AVSKYR hösten!!! Men just den här hösten verkar bli bättre än på många många år. Till att börja med har jag ju operationen att "se fram emot"... eller hur man nu ska säga... Å sen har jag en massa kul att göra, teaterbesök, event och en massa annat skoj. Å allt började idag!

Idag hade nämligen Loppi sin Höststart inne på Clarion Sign på Norra Bantorget. Ett hotell som jag verkligen gillar, snyggt och fräscht och så där lagom vardagslyxigt. Svart toapapper på toan... bara en sån sak  :-)

När Loppi bjuder så bjuder de rejält! Lina Hedlund var konferenciär och presenterade en massa härliga gäster. Först ut var Totte och Zilla som berättade om Tv4 play premium, som jag lyckats vinna för ett helt år! Snacka om bra vinst som räcker läääänge och är användbar. Men man behöver ju inte vinna för att använda den, man kan ju faktiskt göra som de flesta andra och betala för den. Mycket kul för barnen finns på deras kanaler, men även en hel del för vuxna.

Sen presenterade Mathem.se sitt koncept och berättade hur deras lilla idé gick från funderingar till verklighet. Ett tvåmansföretag som idag sysselsätter flera hundra personer och har en årsomsättning på många miljoner. Ett företag som skapar tid åt stressade småbarnsföräldrar genom att erbjuda shopping av vardagsmaten på nätet. Vi har testat och det funkar himla bra! Maten är fräsch och kommer precis på utsatt tid, som man själv dessutom valt.

Efter detta presentrade Tallink Silja Line sin verksamhet. Vi fick se en film om deras fartyg Serenade och jag blev riktigt sugen på en kryssning, det är alldeles för länge sedan. I bästa fall får jag åka på deras Bloggkryssning i november, hoppas hoppas.

Anitha Schulman och Terese Alvens nya böcker presenterades och sedan fick vi en liten modevisning från bla The Flaggship Company och Me and I. Å sen var det dax för mingel och snack med alla utställare. Mest pratade jag med Mathem, Tallink och TV4 som jag har mest intresse för och tycker levererar bra grejer. Barngrejerna har jag lixom vuxit ur kan man väl säga...

Det är jätteroligt med Loppi´s event eftersom det alltid är så välorganiserat och man träffar väldigt många gamla och nya bekantskaper. Vi är alla bloggare och har gemensamma intressen. Idag träffade jag faktiskt en av våra gamla VV-medlemmar som startat en blogg, det ska bli himla kul att följa henne och kanske ses på några event i framtiden.

Det finns en Förskolepåse att hämta, för alla er som vill, nästa helg på LEKMER´s butik i Barkarby. Den är gratis och innehåller massor med härliga grejer. Läs mer HÄR! Passa på!!!

Tack Loppi för en rolig dag, hoppas vi ses snart igen  :-)


2 kommentarer:

  1. Hösten är här och du ser så ung och fräsch ut.... ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: