onsdag 13 augusti 2014

Julen har börjat!

Igår började julen! Jorå, så är det  :-)

Jag mötte upp Nadja på tåget in till stan strax innan lunch. Vi skulle besöka flera olika pressvisningar och jag hade lagt upp en preliminär rutt som vi skulle ta för att hinna med allt. Vi hade tänkt börja på ett annat sätt, men eftersom Annelie redan klarat av allt så tyckte hon att vi skulle ses på hennes sista ställe för dagen. Alltså stegade vi iväg till restaurang F12 för att se Eva Solos nyheter och träffa Annelie.

Eva Solo har otroligt cool, snygga och funktionella grejer. Martin fick kastrullen Gravity i julklapp och den gillar han skarpt och lagar nästan all mat i. Nu har man tagit fram redskap som passar kastrullen och som går att hänga på kanten så man slipper spill och kladd. Jag har länge sneglat på orkidekrukan som är så himla fiffig och snygg och som nu finns i ännu fler färger. Så snart ska jag skaffa mej ett par stycken. Ska bara få lite pengar över först... nästa år kanske...

En annan himla praktiskt grej var ett grytunderlägg med inbyggd våg. För oss som väger och mäter allt vi äter är det ju superpraktiskt! Desstuom snygg och en snygg våg är det ju svårt att hitta.

Nadja och jag kom dit först, direkt när de slog upp dörrarna. Så vi fick en privat visning (på danska...) och satte oss sedan och åt medan det trillade in lite mer folk vartefter. När Anneli kom blev det ett glatt återseende och kramkalas. Det är ju nästan två månader sedan vi sågs och hon har inte sett mej sedan operationen. Både Nadja och Annelie tyckte det var stor skillnad på mitt utseende, bla att jag ser mycket piggare ur. Kul att höra, jag ser ju inte så stor skillnad själv.

Vi uppdaterade varandra på allt som hänt och en del om vårt event Lilla Bloggdagen. Nu är det bara knappt två månader kvar och alla bitar måste falla på plats med program, sponsorer och allt annat. Vi är ett bra team, där vi är totalt prestigelösa. Annelie och jag hörs nästan varje dag på nåt sätt och vi jobbar med eventet när det finns möjlighet. I vår egen takt, utan att någon av oss blir sur på den andre för att den ena gör mer eller mindre någon dag. Hon är världens bästa kollega! Det kommer bli kanon!

När vi sett allt, smakat på den goda maten, druckit ur de superläckra glasen och pratat klart med Annelie sprang vi iväg till nästa ställe. Om det berättar jag i nästa inlägg. Jag äskar ju julen och efter att ha firat jul nästan hela dagen igår, har jag massor att visa och berätta om julens trender  :-)


1 kommentar:

  1. KUL :) Jag missar allt skoj denna v :/ Jobbar bara nätter....men ser fram emot helgens ledighet och resa ist. ha en fin dag, kram L

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: