tisdag 12 augusti 2014

Inget recept för lycka

I morse möttes vi alla av det tragiska beskedet att Robin Williams valt att avsluta sitt liv. En person som jag beundrat sedan jag såg första avsnittet av Mork och Mindy. Hans död visar väl tydligt att rikedom och framgång inte automatiskt är ett recept på lycka?

Ibland måste vi nås av såna här besked för att förstå vad som verkligen är viktigt. Jag gjorde det när min vännina dog 12/8 2000. Tänk att det är på dagen 14 år sedan... usch va jag saknar henne! Hennes död fick mej att förändra mitt liv, till det bättre. Jag är en mycket klokare och trevligare person idag, men det har varit ett hårt arbete.

Ändå sitter jag här och har haft svårt att välja kläder till dagens många event. Idag börjar nämligen julen 2014... jo, så är det! Idag ska jag springa runt på ett gäng olika pressvisningar och kolla på nyheter inför jul. Perfekt för den här julnörden som redan har köpt de första julklapparna. Det handlar nämligen om pynt, tillbehör, hösten och vinterns kläder mm. Å jag vet aldrig vad jag ska ha på mej. Jag kan ju inte så mycket om mode och vad som är inne, men jag försöker lära mej... samtidigt vill jag att det jag har på mej ska vara bekvämt. Å så får ju inte volangerna synas för mycket...

Resultatet blev väl ganska ok, det tycker iaf Martin. Jag kan röra mej som jag vill och får plats med allt jag behöver i fickorna, så jag slipper ha väska med mej. Å blinget är på plats  :-)

Men vad spelar egentligen kläderna och blinget för roll, det viktiga är ju att vi mår bra och att våra nära och kära mår bra. Å precis allt det har jag idag! Det är det viktigaste av allt!

2 kommentarer:

 1. Usch så tråkigt när folk väljer att avsluta sina liv. Lyckan kan verkligen vara individuell...

  Men så fin du är i din outfit. Ser väldigt fräscht ut.
  Sedan blev jag väldigt glad över filmklippet. Du strålar och har ett härligt skratt. Men det har du säkert hört förr.
  kramis.
  http://mickandialog.wordpres.com
  CELSIUS DRYCK

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det sorgligt.
   Tack! Jag tror inte att någon annan än Martin sagt något om mitt skratt förut. Så tack än en gång :-)

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: