onsdag 23 juli 2014

En man som heter Ove & Storytel

Vi har haft chansen att prova Storytel en månad eftersom jag är med i något som heter Buzzador. Som medlem där har man chansen att anmäla sej till olika tester och ibland blir man utvald att prova. Den här gången var det Storytels ljudböcker, ett test helt i min smak alltså  :-)

Vi gick snabbt in och valde bland alla böcker, det finns massor!!! Valet föll på En man som heter Ove och det ångrar vi inte! Ove är en medelålders, ganska butter och osocial man. Från början inte särskilt sympatiskt, men vart efter berättelsen utvecklar sej så förstår man varför han är som han är. Och till slut hittar man faktiskt ett hjärta inne i den där buttra gubben. Det är skratt, tårar och en massa andra känslor. Vi var helt fast efter bara några kapitel och är sugna på att läsa fler böcker av Fredrik Backman.

Det var enkelt att komma igång med Storytel och allt har funkat utan buggar eller annat trassel. Vi är nöjda! Men då har det som sagt varit kostnadsfritt för oss... Annars kostar det 169 kr i månad att lyssna obegränsat eller 89 per bok man laddar ner... och det tycker jag är ganska dyrt!

Men att testa vid erbjudanden kan man ju absolut göra och då kanske ni kan lyssna på Ove. Annars får ni lösa det på annat sätt, för ni måste läsa eller lyssna på boken. Den är värd det!

Vill du också testa grejer genom Buzzador? Klicka HÄR!


1 kommentar:

  1. Jag läste boken som e-bok från bibblan tidigare. Den är suverän! Helt i min smak.Såg så många personligheter som jag kände igen i Ove.....

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: