onsdag 25 juni 2014

Skivsläpp med Diamond Dogz

Vi har haft en så otroligt mysig kväll! Det var faktiskt värt att lämna Öland någon dag tidigare för att åka bil hela förmiddagen och få vara med om Diamond Dogz grillkväll med skivsläpp.

Vi lämnade vårt hus i Löttorp prick kl 6 imorse och var hemma i Tumba drygt 5 timmar senare. Allt gick hur bra som helst, det var nästan ingen trafik alls på hela vägen hem. Efter att ha ätit lunch, fixat några telefonsamtal och tagit en liten tupplur så var det dax att åka in till stan.

Vi letade oss fram till Drottninggatan 110 där vi var inbjudna till grillkväll på en supermysig innergård. Om jag skulle bo i stan så skulle jag kunna tänka mej att bo så, det var jättemysigt! Röda mattan var på plats, rosévinet satt som en smäck och bordet var fyllt med god mat. Som bla serverades i hundmatskålar... jag hoppas de var nyinköpta...  :-)

Vi åt, pratade med lite folk, minglade och fick till slut lyssna på det vi var där för; nämligen fem av låtarna från Diamond Dogz nya skiva "Min utegrill och andra grillbitar". Superskönt gung, svensk dansbandsmusik men inte så där mossig som den kanske ibland kan vara (något fräckare texter kan man nog säga)... Sån musik som man lixom inte kan låta bli att stampa takten och gunga lite till. Ni fattar va? Annars kan ni lyssna här:


Sen var det utlottning av lite grillprodukter, men vi vann inget. Det gjorde däremot bla Arja Saijonmaa som var en av gästerna. Andra man kunde se i vimlet var Sussi Päivärinta som är en av dem som skrivit en del av låtarna, Dana Dragomir (då blev jag faktiskt lite starstruck! Älskar hennes panflöjt!), Ylva-Maria Thompson och en massa andra... bla de två jag ska skriva om imorrn, berättar mer snart...

När alla var mätta och belåtna och hade dansat klart va det dax att dra sej hemåt. Vi lovade att ta med solen hem från Öland och det har vi hållit. Trots att det var lite kyligt så sken ändå solen hela kvällen på vår lilla innergård. Vi har verkligen haft en supermysig kväll! Men det här är bara första delen av allt som hände, den ytliga delen... imorrn ska jag berätta om kvinnan med Sveriges vackraste ögon som jag hade förmånen att berätta detta för och den härliga kvinna som jag för 26 år sedan delade hotellrum med i Gambia och som jag sedan dess stött på lite här och var... Bägge träffade jag och pratade med under kvällen och kan ni klura ut vilka dessa två är då är ni bra! Imorrn får ni veta  :-)


3 kommentarer:

  1. Nu kan jag kommentera igen. :)
    Det enda namnet jag känner igen är Arja Saijonmaa, så jag gissar att jag kanske inte kommer att känna igen namnen på dem du ska skriva om imorgon heller.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror du känner igen bägge som jag ska skriva om idag. Den ena har du sett som hallåa på tv och den andra på filmduken :-)

      Radera
  2. Det finns två avsnitt ifrån Livesändningen i Gävle på www.kolladirekt.se

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: