fredag 20 juni 2014

Så blev det...

Det blev som vi trodde av midsommar 2014 - ingenting! För oss har det varit en helt vanlig ledig fredag. Vi har ju varit lediga varenda fredag i flera år, så det var faktiskt precis som vilken fredag som helst. Enda skillnaden är att vi befinner oss på Öland.

Dagen började som vanligt med en långpromenad. Vi förstod snart att det varit busväder i stora delar av Sverige, men vi har haft sol och varmt. Så efter promenaden lämnade vi hunden hemma och gick ett varv på "byn". Vi gick till Snäckan och handlade smågodis, det var lixom veckans lyx. Sen gick vi vidare till Ica och handlade det vi glömde igår... Sen var det bara att gå hem och fixa lunch; sallad.

Sen satt jag och läste i solen resten av dagen med godispåsen nära till hands. Nu är jag inne på andra semesterboken, just nu är det "Vi måste sluta ses på det här sättet" av Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck. Ska lämna en recension av alla semesterböcker lite senare. Allt var väldigt lugnt och skönt även om det kändes lite tråkigt emellanåt... är ju världsmästare på att älta lixom.

Sen åt vi midsommarmiddag i form av taco! Till detta skålade vi i Pepsi Max och proppmätta tog vi sedan dagens sista promenad. Så lite mer över en mil har vi faktiskt gått idag och då kanske det inte gör så mycket att jag ätit kalorier så det räcker för 2-3 dagar... ops, så det kan bli av lite godis...

Vi har alltså inte sett en enda midsommarstång, sillbit, potatis eller jordgubbe idag. Eller jo, sett har vi gjort... på Ica. Vi är mätta, belåtna, extremt avkopplade och ännu brunare, men hoppas ändå att det ska bli lite annorlunda nästa år. Vilket det ser ut att bli faktiskt, eftersom fler har sagt att de är intresserade av nästa års arrangemang. Men vi får väl se hur det blir med intresset när det närmar sej...

Vi har iaf haft det bra och hoppas att ni också haft en bra dag  :-)


1 kommentar:

  1. Ungefär som här, bytt olja på bilen med Tobias och låst ut oss :-P jättekul

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: