lördag 7 juni 2014

Rubiner och dubbeldop!

Nu har vi klarat av sista större grejen för den här perioden, nu blir det äntligen lugnare! Idag var det dax för dubbeldop, bägge kusinerna skulle döpa sina döttrar och vi var inbjudna.

Men dagen började med en tur tillsammans med min mamma till Skärholmen. Doppresenter skulle inköpas och vi skulle dessutom titta på ring till mej. Jag tappade ju stenen i min ring i vintras, ringen jag fick när jag fyllde 18. Istället för att ersätta stenen tyckte mina föräldrar att jag kunde få en helt ny, men hittills har jag inte hittat någon jag fastnat för. Förrän idag!

På Guldfynd blev vi visade en guldring med safirer och diamanter, men jag vill gärna har rubiner... kalla mej bortskämd... men är det en ring som är menad att användas dagligen så ska det ju vara en man verkligen trivs med. Men den fanns faktiskt med rubiner!!! OCH den var dessutom nedsatt till halva priset!!! Jag fick bara se den på bild, men om någon vecka finns den i butiken  i Skärholmen så att jag kan prova den. Den fanns EN stl 16,5 kvar i hela Sverige och om den passar är den min  :-)

Doppresenterna inköptes också förstås och sen var det bara att käka lunch, fixa ordning sej och dra iväg. Som vanligt är det alltid ett problem att hitta rätt kläder, men idag var planen klar nästan på en gång. Jag har blåa naglar och på ett dop kan man ju faktiskt ha vitt, så det blev en vit klänning och guldsmycken och bruna klackskor. Typ mordvapen... ca 9 cm... kanske inte så högt för andra, men jag är inte van att stappla runt på den höjden. Men visst är det snyggt?

Dopceremonin var ganska kort och barnen skötte sej hur bra som helst. Här pratar vi en 7-månaders och en 21-månaders med egen vilja... men det var inte minsta gnissel när "luggen skulle tvättas". Allt var fint och gick hur bra som helst. Efteråt fick vi god mat, tårta och kaffe och mitt under fikat kom jag på att det var mina gudföräldrars bägge barnbarn som döptes och snart var snacket om hur de skött sitt fadderskap till mej i full gång. De lärde mej iaf riktigt snygga slag med schyssta golfklubbor och jag slog ett gäng hål i deras fina och välskötta gräsmatta... Men de där med att fostra mej i gudsandan har de nog missat ganska grovt... När allt var uppätet och vi var mätta och belåtna rullade vi hemåt å nu ligger jag i soffan iklädd one-piece och kollar på inspelat Ms Marpel, det blir nog långfilm för hela slanten ikväll.

Som sagt; from nu är det mycket lugnare. Så nästa vecka hoppas jag kunna träffa båda mina kontaktbarn, komma ikapp hemma och på bloggen. Kanske drar vi iväg till Öland i slutet av veckan... eller på kryssning eller nåt... vi får se, vi tar dagen som den kommer beroende på väder och humör. Jag börjar vänja mej med livet som lyxsambo nu  :-)

1 kommentar:

  1. Tjena lyxsambon!
    Du gjorde rätt i att välja ny ring och jag tycker också väldigt mycket om rubiner. Jag ska inte berätta om det jag har, säger bara att jag älskar vackra ringar! Så lycka till ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: