lördag 28 juni 2014

Jag + Inredning = tveksamt

Jag är ganska hopplös när det gäller inredning. Jag har ingen aning om vad som är inne eller hur saker och ting ska se ut. Jag är mest intresserad av funktionella grejer och att ett hem ska vara lättstädat. Vitt och avskalat är snygg. Hos andra.

Men jag försöker! Å under de senaste åren har vi gjort om och förändrat här hemma tills vi blivit nöjda. Allt kanske inte är särskilt modernt och passande i en inredningstidning, men vi tycker att vi hittat en stil som passar oss och jag älskar mitt hem precis som det är.

För några år sedan hade vi en skittråkig trappa upp till övervåningen. Hela trappen var dränkt i stenhård båtlack som Junior hjälpte oss att slipa bort. Vi slipade ledstängerna för hand och målade alltsammans med vit färg. Men de där ledstängerna har lixom aldrig funkat för mej... jag har kollat runt, men inte hittat något att ersätta dem med. Förrän nu!

Nu har jag fått tips på ett ställe som heter Inoxa som har jättefina räcken, ledstänger, belysningar och en massa annat. Så det blir till att kolla runt lite där, suga på karamellen och fundera på vad som passar bäst. Trappen är vit med svarta mattor. Ska man ha svart ledstänger, metall eller nån annan färg?


Å det är nästan så man har lust att bygga en uteplats även på baksidan för att kunna ha något av de ursnygga räckena runt... eller kanske sätta belysning i golvet på uteplatsen... eller...  jorå, lite kul är det nog ändå. Så länge man får lite hjälp på traven  :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: