torsdag 5 juni 2014

Gillar du Yatzy?

När vi är ute och reser så har vi ofta ett block och fem tärningar med oss, vi gillar att spela Yatzy. Det tar ingen plats, alla kan vara med och man kan avbryta och fortsätta som det passar. Yatzy och andra tärningsspel har man spelat sedan urminnes tider och spelen har utvecklats och förändrats med tiden.

Nu kan man spela något som heter Craps på nätet, som också är ett gammalt tärningsspel. I Craps behöver man bara hålla reda på två tärningar och ska gissa utfallet på dem. När man spelar på riktigt så är tärningen viktig och kan faktiskt ha en mängd olika utseenden och spelaren har både favorittärningar och sitt eget sätt att kasta dem. Sånt är ju lite svårare på nätet...

Men faktum kvarstår, med datorns utveckling kan numera mängder av spel spelas på nätet och har man riktigt tur så kan man vinna! Å det är ju en dröm förstås... tänk att satsa några enstaka kronor och vinna miljoner. Tänk allt man skulle kunna göra!

Vad skulle ni göra med tex en miljon? Eller 10 miljoner? Svindlande tanke, eller hur? Jag har en dröm... å den är att GE bort pengar! Att starta en fond som folk får söka pengar ut, de som är hemma med sina barn eller barn med adhd, as mm. Det skulle vara så häftigt! Men jag har inga pengar att satsa och har ingen vidare tur heller... så de där miljonerna kommer nog inte i min väg är jag rädd...

Men vill man testa sin lycka så kan man alltid gå in på crapsspelare.se och prova! Jag önskar dej ett stort lycka till och undrar vad du ska göra med alla pengar  :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: