torsdag 5 juni 2014

Borde nog städa...

Nu har det alltså gått en vecka sedan jag slutade jobba. Eller ja... jag jobbar ju hemma med bloggen och lite annat smått och gott, men ändå... i de flestas ögon är jag ju "bara hemma".

Hela veckan har varit hysterisk med en massa inbokade möten och saker som ska fixas. Städningen har inte direkt prioriterats om man säger så... å vad ser jag då? Jo, en fågeljäkel har bajsat över hela halva köksfönstret! Det har runnit vitt bajs längst hela fönstret på flera ställen, så äckligt!

Där och då kom tanken på att man skulle ha någon som städar åt sej, eller iaf tvättar fönstren... Jag skulle kunna tänka mej att någon kom hit en gång varannan vecka, vek tvätt, torkade golv och alla fria ytor, tog hand om mina blommor och tvättade mina fönster. Resten kan jag göra själv.

Skulle jag ta hjälp så skulle jag ta den av I Clean Green. Ett företag som enbart använder städprodukter helt utan kemikalier. Alla produkter är både miljö- och hälsovänliga, allt för att ge kunden den bästa möjliga inomhusmiljön. Man bestämmer själv hur ofta de ska komma och de har inga bindning- eller uppsägningstider. Det är alltid samma person som kommer till ens hem och de har referenser att lämna om man vill ha det.

Men nu är jag ju alltså "hemmafru" och borde hinna detta själv. Det kanske handlar om prioriteringar som allt annat... isf har jag prioriterat bort städningen nu... jag har lite annat för mej lixom. Så jag kanske borde ringa I Clean Green, iaf för att tvätta bort den där jäkla fågelskiten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: