torsdag 10 april 2014

Äntligen sol!!!

När jag vaknade i morse såg jag solen skina utanför fönstret och direkt vaknade livsandarna till liv! Solen får mej att vakna, den värmer min kropp och gör att jag mår bra. Jag är beroende av sol och värme helt enkelt. Som andra kan vara av droger kanske... Solljus är min drog.

Med andra ord är det direkt en mycket bättre dag än de senaste 7-8 dagarna då det varit regn, blåst och kallt. Jag har mått dåligt, haft ont och varit på ett skitdåligt humör vilket tyvärr Martin varit måltavla för... men han tar det med jämnmod. Han låter mej gå runt och muttra, eller ja... kanske inte gå runt - mest sitta i soffan inlindad i en filt med värmd riskudde vid fötterna och hunden instoppad under filten för att få det så varmt som möjligt.

Men nu skiner solen och jag med den! Idag var det tänkt att jag skulle in till Riksdagen och vara med på firandet av LSS´s 20-årsjubileum. Men som det kändes igår så skulle jag inte orka, men nu kanske det blir av ändå. Jag har suttit och jobbat en stund och ska äta lite frukost, så får jag fundera på hur dagen ska bli. Jag kanske åker in till stan i ett annat ärende och då kan jag ju även gå förbi riksdagen när jag ändå är där.

Vi får se! Hur det är bli så önskar jag er en riktigt fin dag!


4 kommentarer:

 1. Åh grrr för värk.. Har du provat MSM pulver? Googla på det så får du se :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det har jag inte gjort. Ska kolla!

   Radera
 2. Underbara solen kommer att visa sig varannan dag ett tag läste jag. Idag har jag njutit till fullo av den. Kram ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jag behöver den VARJE dag!!!

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: