fredag 9 augusti 2013

En snabbis!

Hoppar in lite snabbt och visar att jag lever  :-)

Det här med jobb och sonens flytt snor det mesta av min tid just nu, så jag är lite frånvarande här på bloggen. Men jag lever och allt är toppen!

Första arbetsveckan är slut, det är så himla skönt att bara jobba tre dagar i veckan. Iofs så jobbar jag mer än så, men då är det hemifrån och på den tid som jag själv väljer. Så igår kväll efter jobbet gjorde jag en del jobb som måste vara klart idag. Nu är vi iaf igång och vet vad vi pysslar med igen.

Alla sonens grejer är numera flyttade, det sista kördes hem till honom igår. Nu har han en lång lista på grejer som behövs; osthyvel, grytlappar, underlägg, kuddar, lampor osv. Så idag ska vi ta en tur till alla secondhand-butiker som finns här runt oss och se vad som finns, sen fortsätter vi till IKEA och Jysk. Sonen får välja lunchställe och sen får vi se om vi kan åka och hämta en soffa i eftermiddag. Imorrn ska vi hämta en säng som han ska ha i gästrummet, 300 kr - prutat och klart!

Det är så himla kul att höra hans resonemang nu när det gäller pengar och livsstil. Jag märker mer och mer vilka värderingar han tagit med sej hemifrån och hur han redan nu fått tänka om en del när det gäller hur pengarna ska spenderas. Han har aldrig varit något märkesfreak eller krävt att saker ska vara nya, så det här med att köpa begagnat är inget problem. Men han har ju kollat lite snett på oss när vi letat extrapriser och varit glada över att fynda halvapriset-grejer på ICA, detta gjorde han själv igår på sitt livs första storhandling  :-)

Så medan Martin är hemma med Baileys och fixar här hemma, åker jag och sonen och shoppar loss för sonens pengar. Roligaste shoppingen är ju när man handlar för andras pengar  :-D


8 kommentarer:

 1. Javisst är det härligt o se att de gör sånna saker och att de helt plötsligt börjar inse att vi föräldrar kanske kan ha rätt i det vi pratat om i flera år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, några ögonöppnare har han nog fått de senaste dagarna :-)

   Radera
 2. Så härligt! Jag myser med er... kram ♥

  SvaraRadera
 3. Bra! Så länge man kollar av de stoppade möblerna ordentligt så man slipper få med sig oönskade kryp hem, så...

  Lycka till önskar jag Junior!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt såg ok ut, soffan är bara ett år gammal och jättefräsch. Å på plats blev den perfekt :-)

   Radera
 4. Härligt! Nu har jag ju inte oroat mig eftersom att jag har dig på FB och instagram, men alltid roligt med ett hej här också <3

  Kram finaste du
  Stoffe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är söt du :-)

   Vet du? Jag har blivit blondin, typ nästa iaf...

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: