fredag 16 augusti 2013

Beställer lite träningsvärk...

Längtar tillbaka...
Så är arbetsveckan återigen över och den sk fritiden tar över... den här helgen består ledigheten och fritiden bla av att gräva upp sonens trädgården. Vi ska tighta till och klippa ner en Syrén, så att den kan växa sej lite tätare mot grannen och så ska en massa torra och värdelösa smultronplantor och lite annat skräp grävas bort för att ge plats till jordgubbar och annat gott. Så imorrn kommer vi nog att ha en härlig träningsvärk i ungefär hela kroppen  :-)

Men först blir det en tur till Ica Maxi för veckans storhandling. Lunch äter vi hemma, men middag ska Junior bjuda på. Spännande!

Jag är väldigt trött just nu och det beror säkert på att allt kört igång med jobb och planering. När vi kommer hem från jobbet på kvällarna äter jag bara och sen dyker jag i säng och hinner oftast somna långt innan Martin går och lägger sej. Sen sover jag en bra stund på morgonen och vaknar oftast inte förrän Martin gått på promenad med Baileys. Lite tråkigt känns det att jag inte orkar vara vaken och att vi har så liten vaken/ledig tid tillsammans, men nu är det som det är...

Så idag blev jag väldigt förvånad när jag vaknade strax efter 7 och inte kunde somna om... mysko! Jaja, jag låg kvar en stund men tänkte att det var lika bra att gå upp och komma iväg till Ica tidigt så kanske det finns gott om fyndvaror. Vi får väl se  :-)

Resten av helgen kommer att gå åt till pyssel och plock här hemma. Den mesta tiden har gått åt till jobb och Juniors flytt, nu är det dax att ta hand om vårt eget hem lite grann. Så idag får Junior ha oss helt för sej själv, men sen ska vi vara hemma. Så får vi se vad det blir... Eventuellt får ni hjälpa mej att välja kläder till kryssningen nästa vecka, så håll utkik här!

Ge er en riktigt fin fredag och passa på och njut av solen om den finns hos er!


10 kommentarer:

 1. Oj, vad du donar och grejar, aktiv kvinna!
  Jag ska dra iväg till styrketräning om en timme. Jag har inte beställt träningsvärk, jag tar en proteinshake före och en efter, så blir det så bra, så.....
  En skön fredag till er!

  SvaraRadera
 2. Träningsvärk tycker jag att det är lätt att få, i alla fall för mig nu för tiden. Muskler som inte är vana att arbeta får sig en dust ibland.
  Fint att ni kan hjälpa er son, det är härligt att höra.
  Klart att tröttheten kommer efter att allt jobb har börjat igen, efter semester och lite lugnare tider.
  Trevlig helg och kram till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är ganska skönt, då känns det att man gjort något bra :-)

   Radera
 3. träningsvärk är den bästa sortens värk ! :)
  Trevlig helg !

  SvaraRadera
 4. låter som om du har behovet av vila så ta inte i för mycket :) ha en skön helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska bara vila och ha skoj nästa helg, då rymmer jag på kryssning utan familjen. Ska försöka skriva mina inlägg till dej innan dess :-)

   Radera
 5. sv:Kanske det bla! :( Men nu mår jag bättre! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: