fredag 5 juli 2013

Semester!!!

Så har även min semester börjat!
Dessutom har vi fixat sovrummet helt klart efter att min pappa satt upp väggluckan till vinden. Så idag satte vi upp den sista tapetvåden och de passbitar som skulle sitta runt luckan. Nog är det väl konstigt att alltid den första och sista tapetvåden ska jävlas? Å jag med mitt otroliga tålamod... (snarare icke existerande...) Men nu är det iaf klart och alla verktyg kan stuvas undan. Så skönt!

Vi har jobbat undan och avslutat terminen. Det enda som är kvar är att skicka veckobrevet och banka pengar, det fixar Martin just nu. Jag ska fortsätta att röja undan, städa och packa medan Senior jobbar och Junior är på väg hem från Öland. På MC... men flickvännen bakpå... så jag försöker att inte tänka så mycket på det. Blir bara glad över de uppdateringar som kommer på sms vid varje stopp.

Det känns väldigt bra att gå på semester nu. Vågen står på 59,6, övervåningen är färdig, tvättstugan och alla tvättkorgar är tomma och snart är resten av huset också röjt. Jag kommer alltså både att åka iväg på semester och komma hem till ett hus i ett helt ok skick. Det var lääääänge sen, typ aldrig. Jag hoppas också komma hem till en ännu lägre vikt, i bästa fall under 58. Så bra som jag mår så är det faktiskt möjligt  :-)

Nog har vi lite dåligt samvete för våra medlemmar och att vi stänger så pass länge, hela fyra veckor... men när vi räknade ut terminens resultat och såg att de gått ner 1957 kg på årets första 6 månader så kändes det lite bättre. Vi vet att våra medlemmar kan programmet och vet vad de sysslar med. Om de bara gör som de lärt sej, så kommer vågen fortsätta peka neråt. 16 personer har nåt mål och ett 20-tal till är snart där. Så nog sjutton kan vi åka iväg med gott samvete, egentligen...

Nu har vi alltså fyra lediga veckor framför oss. Imorrn kl 7.30 sitter vi på flyget till London. Husvakten har vårt hus under kontroll, så tro inget annat... dessutom finns det inget att sno mer än möjligtvis en platt-tv och en massa Viktväktar-material. Ska ta er på en rundvandring i mitt lilla hus imorrn tror jag, ja det ska jag minsann göra. Så välkommen tillbaka imorrn  :-)


2 kommentarer:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: