söndag 14 juli 2013

Nu är det semester på riktigt!

De senaste dagarna har mest gå åt till att städa, fixa och packa inför våra tre veckor på Öland. Igår skulle vi gjort mycket mer än vi hade tänkt, men allt strulade - så vi gjorde bara hälften. Men vi fick iaf allt gjort som vi var tvungna att göra, det var det där lilla extra som fick ransoneras bort.

Så imorse var klockan ställd på 4 och 5 var vi på väg. Det är ju Ölands nationaldag idag, Kronprinsessan fyller år och då är allt kaos. Så vi ville vara förbi Borgholm innan lunch för att slippa alla köer. Allt gick bra och vi passerade Borgholm och Solliden 10.15 och kom till vårt hus strax innan 11. Vi missade Junior med en hårsmån, han gick till jobbet 2 minuter innan vi kom  :-(

Vi parkerade bilen och blev sen överfallna av en överlycklig hundkille. Vår bebis! Älsklingen som haft semester här på Öland en hel vecka redan, tillsammans med mormor, morfar och Junior. Han var så glad att han knappt lämnat vår sida på hela dagen.

Efter lite lunch, kröp vi ner i varsin säng och sov i flera timmar. Det är jobbigt att gå upp tidigt och sen köra 50 mil... Baileys la sej mellan oss och bara njöt av att vara nära. Jag vaknade först och satt på uteplatsen en stund och pratade med mamma, pappa och min kusin som kom förbi. Efter en stund tog jag och min pappa en cykeltur till affären och hälsade på Junior. Jag fick en lång kram av min fina unge, mitt i affären - han skäms tydligen inte över sin mamma  :-)

Nu blir det mat och sen tar vi nog en kvällspromenad med Baileys. Nu börjar semestern på riktigt!


6 kommentarer:

  1. Låter som en riktigt semesterdag, förutom att kliva upp kl 4 på morgonen... :)

    SvaraRadera
  2. Öland är ju så himla fint. Vilket lyx att bo där i tre veckor. Njut nu riktigt ordentligt.

    SvaraRadera
  3. Härligt med semester :) Kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: