söndag 19 maj 2013

Testar grejer!

Kommer ni håg den där blogg-bagen som jag fick förra veckan? Den som innehöll fetaost, duschcreme, grillsåser och lite annat.

Nu har jag börjat testa grejer och fallit pladask för duschcremen! Det är alltså BARNÄNGEN´s nya duschserie Shower + Lotion. Den både doftar gott och lagom mycket (jag är lite kinkig med sånt) och den lenar faktiskt utan att man behöver smörja in sej efteråt. Den är glad att jag fick testa och kommer nog att fortsätta köpa. 

Sen fick jag testa ARLA´s Apetina® Creamy Block också. En fetaost som man själv skär lagom stora bitar ur, beroende på vad man ska använda dem till. Smaken var god och det är alltid smart att kunna skära till det man vill ha och dessutom billigare på block. Men jag hade föredragit en med mindre fettmängd, eftersom jag tycker det blir lite klister i gommen med den här feta varianten. I en tomat- och löksallad var den iaf himla god!

Av COOP´s grillsåser; Chipotle och Hickory, gillade jag Chipotle bäst. Särskilt när man blandade den i lite turkisk yoghurt så det blev som en krämigare sås. Hickory var lite för rökig för min smak, men resten av familjen gillade den. Himla smidig förpackning och enkelt att ta med om man grillar på picknick. Jag gillar de där "uppåner-flaskorna" eftersom det känns om man verkligen har tömt flaskan när den är slut. Klart godkänt alltså, hoppas det kommer fler sorter.

Åsså fick vi en kokbok också, den ska Martin testa när han är färdig med terminen. Jag är riktigt usel på att baka och han har inte riktigt haft tid. Så det kommer senare, men ovanstående grejer var iaf klart godkända och kommer att användas igen. Det är himla kul att testa grejer som man ser i hyllan med inte köper... OM man inte skulle gilla dem. Hoppas nu bara att osten kommer i en mindre fet variant, då blir den en ny favorit i salladen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: