fredag 24 maj 2013

Ni väljer min bröllopsklädsel!

Jag tycker det här med kläder är ganska krångligt och jobbigt. Till vardags har jag oftast jeans och t-shirt, men ibland gillar även jag att klä upp mej. Problemet är att jag varken har en fet plånbok eller någon vidare klädsmak. Alltså ser jag vad jag behöver och shoppar loss på rea eller Tradera.

Å nu ska jag alltså på bröllop... jag har dykt med hela huvudet före in i garderoben och in i alla klädhögar. Tagit stora simtag och valt ut tre klänningar som numera passar riktigt bra. På bilden ser ni alla tre klänningarna   ------>

Den vänstra är helt rak utan krusiduller med v-ringning, köpt på Tradera för 40 kr tror jag... Den i mitten har en helt rak kjol och en assymetrisk halsringning, helt ny och köpt på Second hand för hela 29 kr!!! Problemet är att den behöver läggas upp och sys in. Klänningen längst till höger har som stora fiskfjäll på hela kjolen och en ganska djup urringning. Med rätt behå och en schal är den nog ok ändå att ha på ett bröllop. Den köpte jag på rea på Halens för 149 kr, ord var 799  :-)

Så nu får ni välja! Vilken tycker ni att jag borde ha på mina kusins bröllop där jag dessutom är ombedd att hålla tal. Bröllopet är på eftermiddagen och dresskod är kavaj.

Vilken tycker ni?


10 kommentarer:


 1. Jag röstar på den i mitten, det kanske skulle räcka om du satte en brett sidenskärp på den, jag menar då kanske du slipper sy in den. :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ca 15-20 cm för lång, så ett band räcker tyvärr inte. Jag får fixa den till mitt eget bröllop nångång :-)

   Radera
 2. Håller med Kaisa, den i mitten! Skitsnygg!! De övriga är också väldigt fina, men jag fastnade direkt för den i mitten:-) Kram Jess

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com

  SvaraRadera
 3. Åh de var ju snygga allihop!! Men den i mitten vinner för mig :) GRYM!!!

  SvaraRadera
 4. Den i mitten tycker jag :)

  SvaraRadera
 5. Nu har jag bestämt mej, hur det blev återkommer jag till. Tack för alla era reaktioner, de hjälpte mycket :-)

  SvaraRadera
 6. Jag är kanske försent ute, men jag såg direkt att den i mitten klär dig bäst, och ser mest festlig ut!

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: