måndag 1 april 2013

Vill du också testa grejer gratis?

Jag har varit ansluten till Buzzador i massor med år, men aldrig blivit uttagen till några tester... förrän nu! Buzzador är alltså ett företag som man anmäler sej till för att testa olika produkter eller tjänster, man får erbjudanden, ansöker och blir antingen godkänd eller ej.

En av mina bekanta har fått testa telefoner, godis, köksgrejer och en massa annat. Jag har ansökt men aldrig blivit uttagen, förrän nu alltså. Produkten det gäller är tandkräm från Oral B. Så för någon vecka sedan kom det hem ett stort paket med två rejäla tuber av olika sort till mej att testa och ett tiotal små tuber att dela ut till andra intresserade som också får betygsätta och säga vad de tycker.

Vi öppnade "All-around protection" först och den gillade Martin! Den smakar tuggummi och har en lång eftersmak som han gillar. Jag som inte gillar tuggummi öppnade den andra "Emalje" istället och den var i min smak mycket godare. Den smakade mint och löddrade som den skulle. Munnen känns helt ren med bägge tandkrämerna, men jag gillar alltså eftersmaken bättre med nr2.

Vi ska testa ett par veckor till och sen sätta betyg. När jag gjort det får jag poäng som gör det lättare att komma med i andra kampanjer. Sånt som kanske är lite mer spännande än tandkräm... Vill du också bli Buzzador så kan du lämna din mailadress här nere i kommentarsfältet så bjuder jag in dej.


6 kommentarer:

 1. Samma här. Jag har blivit antagen till en sak. Men visst är det kul när man får chansen att prova :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Himla kul! Hoppas det blir fler gånger :-)

   Radera
 2. Jag skickar min mail adress på fb i meddelande Kram Helene

  SvaraRadera
 3. Vad krävs för att man ska få vara med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget mer än mailadress till att börja med. Sen får du svara på lite frågor för att de ska se vem du är och när du får ett erbjudande får du svara på lite fler frågor.

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: