onsdag 3 april 2013

Gästbloggarens presentation

Hej bästa Du.
Mitt namn är Kristoffer, och jag driver bloggen Stoffisen sedan hösten 2011.

Det känns lite speciellt att skriva en personlig presentation. Inte bara av den anledning att jag ska berätta om mig själv i en annan blogg, men också för att det är lite skrämmande att lämna sin egen blogg för att göra sin röst hörd. Den trygga platsen som min blogg genomsyrar ska nu få ytterligare en kanal hos Fd Ensamma Mamman (Marlene)

Mitt namn är som skrivet ovan; Kristoffer, men jag föredrar att ni kallar mig för Stoffisen eller Stoffe. Jag är en aktiv bloggare som driver min egna blogg http://stoffisen.com som handlar om livets alla aspekter. Jag är 32 år och kommer ursprungligen från Boden, Norrbottens län. Men, sedan 12 år bor jag i Stockholm och trivs i Sveriges vackra huvudstad.

Mina tankar är många och jag älskar att reflektera över olika ämnen. För att jag ska trivas i min roll som Gästbloggare är det viktigt att ni vet att det är högt i tak när jag debatterar. Allt från kärlek, jantelagen, livsavgörande frågor och frågeställningar kommer att genomsyra mina inlägg. Mina inlägg kommer inte att vara anpassade till massan och jag tror mig veta att våra åsikter kommer att skilja sig från varandras. Det kallas livet.

Det finns dock en enkel regel som jag tar med mig från min egen blogg; Kärlek och folkvett ska vara prio ett i en kommentar. Så fungerar jag.

Nästa vecka på tisdagen, kommer mitt första inlägg. Marlene får sätta ribban och ge mig ett ämne, och jag väntar med iver på ämnet.
Till er alla - kärlek!
Kram
Stoffe

5 kommentarer:

 1. Vilket spännande koncept, det är alltså meningen att du skall vara återkommande här? Kul!
  Jag gillar ju din vanliga blogg så.... :-)

  SvaraRadera
 2. Spännande :) Ser fram mot att läsa mer. Ska kolla in din blogg också

  SvaraRadera
 3. Se där, ett nytt ansikte i Marlene´s blogg! Jag har redan kollat Stoffisen´s blogg, den är fin!

  SvaraRadera
 4. Men så kul att du ska lämna dina avtryck även i denna blogg :)

  SvaraRadera
 5. Vilket fint välkomnande ni alla gett Stoffe. Det är jag väldigt glad för :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: