måndag 4 mars 2013

Transportsträcka...

Just nu känns det som att varje dag är en slags transportsträcka fram till något annat, men jag vet inte riktigt vad... Förmodligen är det våren, värmen och sommaren jag väntar på, men det kan vara något annat också. Hur som helst så känns dagarna lite småtråkiga och innehållslösa och jag vill bara att dagarna och veckorna ska passera så fort som möjligt.

Några roliga saker har jag inbokade, några bloggevent, Vårruset och studenten. Men det känns som det väntar något annat bakom nåt hörn, något som jag inte vet om än.

Kanske är det Martins praktik som spökar och att den här vintern är ganska dryg. Martin går vid 6.30 på morgonen, långt innan jag vaknar och sen ses vi hemma vi 18 eller på jobbet vid 16. Vi jobbar, äter och sen är det dax att sova. Jag kanske inte har vant mej vid den här korta gemensamma tid vi har numera, jag är ju faktiskt van vid att ha honom runt mej 24/7.

Åsså längtar jag tillbaka till Gambia så jag nästan blir galen. Hur man kan längta till en plats så långt borta är kanske obegripligt, men jag trivs så otroligt bra där. Skypade med Linda i lördags och hon berättade då att det var lite mulet och småtråkigt väder. Men vaddå? Det är ju iaf plusgrader! Man slipper vinterkläder, kan gå längst stranden... Kanske är det just det, jag orkar inte vara så här påklädd längre. Jag vill ha värme och slippa en massa kläder.

Å då har jag en svinkall vecka framför mej. Enligt SMHI ska det bli ner till 15 minus kommande helg. Finns det inget slut på kylan? Idag är det 4 mars (Grattis Martin på 61-månadersdagen!), 3 månader kvar till Juniors student. Jaja, sommaren kommer väl... nångång. Kan jag bara få 10 plus så är jag faktiskt nöjd, det behövs inte mer än så för att jag ska sluta vänta och sluta gnälla. För då slipper man tjocka och tunga kläder, då kan man röra sej ute utan att halka och krångla med tunga skor. Ge mej vår!


12 kommentarer:

 1. haha !!! NÄÄÄE !!
  I den här "utmaningen" ingår ju även att hålla mig till lördagsgodis, så ätbara belöningar försöker jag hålla mig ifrån så gott det går :)
  Men jag har insett att träningskläder i glada färger är bra för motivationen, så det får bli min belöning !!
  Kram och ha en bra dag :)

  SvaraRadera
 2. SV: det kan ha sina fördelar med att bo i Skåne, i alla fall så slipper man den trista kalla vintern.
  Men skåne är ett platt landskap som jag i alla fall inte vill bo i

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skåne är helt ok, men Stockholm är bättre :-)

   Radera
 3. Hej!
  Jag tror att vi alla väntar på något och jag tror dessutom att det är våren....
  Jag vill också vara lättklädd, ha sandaler på fötterna och vandra utmed en strand när jag behagar! Visserligen rymde jag till varmare breddgrader i sju veckor, men det är NU jag fryser! Ha det så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen tur att man åkte iväg och värmde upp sej lite över jul. Annars vete sjutton om man hade överlevt...

   Radera
 4. transportsträckor har vi många i livet.

  Fördelar med GAmbia? semester eller? varför ska man åka dit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska åka till Gambia för att där finns allt UTOM en massa svenskar! Det är ingen tidsomställning, solgaranti, god mat, underbara stränder, billigt, härliga människor, skön atomsfär och schysst musik. Gärna semester, men jag skulle kunna flytta tillbaka :-)

   Radera
 5. Jag förstår vad du menar med att längta tillbaka! Jag vill inte va här, jag vill bo varmt!

  Vad ska du på för roliga Blogevent?

  Kram

  ps. min statistik dalar med.... alla vill bara ha vår! ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju skönt att fler märker av en dalande statistik, även om det är tråkigt.
   Jo, jag ska till Kolmården med Mgruop den 23/4 och på den stora bloggdagen i Stockholm dem 4/5. Tror det finns biljetter kvar till bägge om du är sugen.

   Radera
 6. 15 minus hua, jag längtar också efter vår och sommar kram Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja, totalt onödiga minusgrader!

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: