söndag 24 mars 2013

Bloggare i olika form

Det är fascinerande det här när många människor med samma intresse möts och umgås. Här är vi alltså 50 personer med vitt skilda liv men med samma uttryckssätt. En bloggare är definitivt inte stöpt i en speciell mall, vi kommer i alla storlekar, åldrar, etnicitet, samhällsklass och sexuell läggning. Ingen är den andra lik, även om jag kunde skönja en viss likhet hos oss... många med lite lägre självkänsla och ganska många personliga problem som i många fall varit upphovet till bloggen. Man har behövt något stans att skriva ner sina funderingar och kanske inte haft någon att prata med och då har bloggen blivit ett bra redskap.

Gårdagen var väldigt intensiv! Efter lunch var det föreläsningar och mingel. Då hade även folk faktiskt börjat prata med mej, även om det gick lite trögt. Men efter att vi pratat visioner och jag var den enda som verkligen hade en konkret dröm och vågade berätta om den, då släppte det. Helt plötsligt var det väldigt många som ville prata med mej och mina planer om att starta familjehem.

Jag passade på att testa spraytanning och när mässan var slut för dagen samlade vi ihop ett gäng för att ta en promenad. Det blev en härlig promenad på nästan 5 km i fantastiska omgivningar och med många fina bilder som resultat. Sen bytte jag om och satte mej att prata med bla våra två konferencierer Catarina Hurtig och Tilde Fröling. Catarina och jag upptäckte att vi hade en mängd gemensamma kompisar och intressen. Hon är verkligen en supermysig människa! Jag pratade inte riktigt lika mycket med Tilde, men även hon verkar vara en mjuk och härlig person som jag gärna träffar igen.

Sen var det dax för middag och efter den mer mingel och prisutdelningar. Jag vann inget, men minglade glatt vidare ändå. Nu hade jag ju gjort en mängd nya intressanta bekantskaper och vandrade lite mellan grupperingarna som jag ville och andra tog även kontakt med mej vilket jag ju inte är särskilt van vid. Att vara den som folk sparar en plats åt är en väldigt speciellt känsla som jag gärna vänjer mej vid men aldrig kommer att ta för givet.

Det blev sent. Jag sov inte mycket alls natten till lördag eftersom Baileys var orolig och vandrade runt ända tills jag la mej med honom på soffan. Så den natten blev det nog bara 3-4 timmar med bra sömn. Igår (i morse) somnade jag vid 2.30... sånt går inte för sej när man nästan är tant och dessutom ska orka köra hem... men men... Jag vaknade vid 7 och drog mej till 8. Jag packade ihop mej lite smått och såg att det kommit ett meddelande på mobilen att om jag ville ha sällskap så fanns G i matsalen och väntade på mej. Härligt! Klart jag ville ha sällskap.

Hotellfrukostar är ju något av det bästa som finns. Så vi åt långsamt och fler satte sej hos oss. Strax efter 10 rullade jag ner min väska och alla goodiebags till bilen och körde hem. 90 minuter senare var jag hemma och några minuter efter det sov jag. Vaknade vid 15.30 och gick tillsammans med Martin (& Baileys) igenom allt jag fått i alla påsar. En del blir presenter, en del kan vi använda själva och en del hamnar i barnbarnslådan för framtiden.

Jag är väldigt nöjd med helgen, även om jag är "lite" trött. Var det värt 1300 spänn? Ja, det tycker jag nog. Att komma ut lite bland folk, göra nya spännande bekantskaper och få en massa fina grejer är ju helt fantastiskt! En av grejer var bla en sån där Torky med hushållspapper för ett helt år! Jag fick skor, en ny variant av Foppa-toffla, barnböcker och en massa annat som ni kan se på bilden. Nästa tillfälle blir i maj och det ser jag fram emot  :-)

Har du en blogg? Anmäl dej då till Mgroup & Event så får du också åka iväg på kuliga saker! 15 kommentarer:

 1. Kikade in här på din blogg nu och läste sammanfattningen av vårat trevliga dygn tillsammans på Vildmarkshotellet. Håller med dig i allt du skriver, promenaden var välbehövlig och magisk! Nu ska jag faktiskt sätta mig och gå igenom bilderna på kamerans minneskort och hoppas att jag har fått några fina som kan hamna på bloggen.
  Kram och trevlig vecka! Hoppas att vi träffas snart igen!
  Kram Elin Caesar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kul att träffa dej och vi ses säkert snart igen :-)

   Radera
 2. Härligt! förstår att du njöt av mingel, trevliga mäniskor & god mat :)) & att få dom där Goddiebagsen lät spännande :))

  Kram & fin kommande vecka♥ /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst! Du får följa med nästa gång :-)

   Radera

 3. Det ser ut som det var en lyckad bloggträff...

  Du beskriver det så bra så nog får nog blogg eventet fler som anmäler sig...

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske ska följa med nästa gång?

   Radera
 4. Det känns och märks att du har haft en underbar bloggträff. 50 personer, det var många det.
  Roligt också med lite småpresenter, som kan vara bra att ha. Torky t.ex är en underbar uppfinning. Vi har en så´n i köket och det är så bra.
  Roligt att få läsa om dina upplevelser.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid kul att få presenter :-)

   Radera
 5. Härligt att det blev så kul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nästan gång måste du följa med!

   Radera
 6. Vill du synas på min blogg med en bildlänk en hel vecka?
  Veckans Blogg tävling är uppe nu, kika gärna in och delta igen :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: