fredag 22 februari 2013

Det känns bra nu!

Nu jäklar är den här morsan på g!
Det funkar klockrent med maten, checklistan fylls i och jag äter precis som man ska. Lyckades tom handla idag utan att få med mej en enda godisbit hem. Jag var bara pyttelite sugen...

Jag har lovat mej själv fyra promenader den här veckan och tre har jag lyckats ta. Jag går just nu exakt samma sträcka varje gång för att se vilken tid det tar, nu borde det gå snabbare och snabbare för varje gång. Dock inte idag, för just idag tyckte hundskrället att han skulle trilskas lite extra mycket. Så jag fick köra lite hundlydnad på vägen, så idag tog mina 2,55 km 2 minuter mer än i onsdags. Men nu börjar jag faktiskt att gilla de där promenaderna igen och det är ju alltid nåt.

Fuskvägningen i morse var riktigt trevlig, hela 0,6 ner sedan i måndags. Nu får vi hoppas att det håller hela vägen fram till på måndag. Har satt ett mål på 0,5, klarar jag det så är jag väldigt nöjd. Kroppen känns frisk, knoppen ok. Jag har vant mej vid jobbläget och allt annat runt omkring. Jag var fruktansvärt trött igår, men idag är det ok igen.

Nu ska jag äta lite lunch, köra till sopen med skräp och sen stoppa jackan i tvättmaskinen, dra ett varv med dammsugaren och sen lägga mej själv på soffan. Eller också tar jag sopen imorrn... vi får se. Jag gör ju lite som jag vill  :-)


9 kommentarer:

 1. Klockrent, Marléne!
  Nu är det fredag och farliga tider... du vet fredagsmys.
  Mitt fredagsmys blir stekt laxfilé med grönsaker till. Och ostsås, som jag gör av smältost och turkisk yoghurt. Ha det gott♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har vi fläskstek i ugnen med potatis till. Sen blire inget mer, trots fredag och allt :-)

   Radera
 2. Heja!
  Full speed! Heja :D

  Kram
  Stoffe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jupp, nu är det bara att passa på medan allt känns bra :-)

   Radera
 3. ps: Vilken underbar header du har uppdaterat med :)

  SvaraRadera
 4. ja chokladen e svingod, o kaffet oxså, e nog kaffe missbrukare

  SvaraRadera
 5. ah smart! jag var på specsavers å höll på. fy fasen alltså. jag är oxå närsynd, men jag kan stå nära spegeln så ser jag ändå. men jag hade sån hvuudvärk efteråt.

  jag hatar oxå det där med bågar. därför det tagit sån tid för mig och bestämma. jag har inte haft glasögon så länge. bytt en gång tidigare. då gick ja till samma märke. nu är det borrtaget. så ja va lite körd!

  Vet inte vad jag fick nu, två olika märken var det iaf. ena kände jag inte ens till. men dem funka. så ja hoppas det blir bra nu!

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: