tisdag 29 januari 2013

Vilken bra dag!

Jag är så otroligt glad! Det har hänt så himla bra grejer idag  :-)

I förmiddags fick jag ett kort men väldigt informativt mail från Linda i Gambia. Hon hade fått våra överförda pengar och träffat Smile. Han var i ett väldigt dåligt skick, så hon släppte allt och tog med honom till doktorn. Så nu har han fått riktigt behandling, vård och medicin. Ungefär hälften av pengarna vi skickat gick åt hos läkaren och så fick han en del och sen har Linda sparat lite eftersom han ska tillbaka till läkaren på torsdag. Det känns otroligt bra att någon nu har koll på honom och ser till att han får den hjälp han behöver. Våra pengar gör alltså redan nytta, även om Linda är den som sett till att allt blivit så här bra. Hon är en pärla!

Att börja dagen så var ju helt fantastiskt!

Junior missade ju uppkörningen igår, men bokade genast en ny tid tills på torsdag. I morse ringde han trafikverket som hade ett återbud idag klockan 13.05. Martin och jag hade lovat att vara stöd åt en kompis på en rättegång, så Junior fick åka med morfar istället. Så medan vi satt där och lyssnade på rättegången, hade Junior sin andra uppkörning på två dagar. Efter en alldeles för lång tid kom det äntligen ett YES på telefonen! Härligt! Han klarade det! Så nu har hela familjen körkort och vår taxiverksamhet har upphört  :-)

Två så himla bra grejer! Att vi dessutom hade en trevlig lunch med en av mina bästa kompisar var inte heller helt fel. Och att vi hade otroligt mycket folk ikväll på jobbet var ju också toppen, plånboken jublar!

Jag är sjukt trött, men tacksam, glad och lättad. Allt har ordnat sej så bra med Smile och hans sjukdom, Junior och körkortet, vår ekonomi och en massa annat. Jag kommer att sova hur gott som helst inatt  :-)


4 kommentarer:

 1. Finemang, då! Sov så gott, för det ska jag alldeles strax göra, och här blir ingen sovmorgon, det blir panschisgympa tidigt.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver sovmorgon, annars funkar jag inte :-)

   Radera
 2. Grattis till sonens körkort o låte rhärligt det där med hjälpen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi är så glada särskilt för den hjälpen.

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: