tisdag 22 januari 2013

Det här med Facebook

Vissa är sk VVF:are mao Våga Vägra Facebook. Av princip kanske? För vi som använder det har både förstått nyttan och glädjen som man kan få och förmedla via just FB. Alla använder ju Facebook på olika sätt men de allra flesta av oss gläds åt hur enkelt det är att hålla kontakt med vänner långt, långt borta. Som vår Smile  :-)

Vi hade aldrig kunnat hålla kontakt så enkelt med vännerna i bla Gambia om inte Facbook fanns. Mail är inte alls lika enkelt faktiskt, även om det är himla bra! Ringer gör man bara inte när det kostar 30 kr i minuten, uppkopplingen värdelös och telefoner sällsynta. Här har vi en otroligt hjälp av just FB.

Nu ser det ut som att Facebook snart kan ha spel om riktiga pengar i ett samarbete med nätcasinot 888. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om detta... jag spelar inte och kommer förmodligen inte att märka något. Men tänk alla de som har problem med spel, de får ett ställe till som lockar och som de kanske måste stänga ner för att inte lockas att spela. Å alla barn och unga som finns på Fejjan som kanske inte riktigt fattar vad det innebär att spela spel för pengar. Det känns inte helt ok faktiskt.

Den som lever får se vad som händer... Facebook ändras ju hela tiden både på gott och ont...


2 kommentarer:

  1. Jag tycker ju inte att Facebook ska vara ett ställe för spel. Absolut inte! Jag spelar inte och kommer väl aldrig att göra, men jag tycker det känns helt fel. Hittills har jag då inte gillar förändringarna på Facebook, men man har ju ingenting att säga till om.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, det är bara att följa med...

      Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: