torsdag 25 oktober 2012

2 minus!

Då är vi där! Nu har minusgraderna gjort sitt inträde och hösten går snart över i vinter. Skönt tycker jag! Nästa gång vi byter årstid går det mot vår och ljusare tider. Sånt gillar jag  :-)

Så kom an bara; minusgrader och snö! Trädgårdsmöblerna är undanställda, ljusslingorna på plats och en del är tända. Igår röjde jag det sista i trädgården och lyckades dessutom få iväg skräpet till sopen direkt! Det var jag och alla pensionärer som hängde på låset där klockan 15. Så jag är redo!

Junior har höstlov nästa vecka och ska väl använda motorcykeln någon sista gång innan den ställs av för vintern. Nä, för gott faktiskt... den ska säljas. Nästa gång han kan köra är det med tung MC, då har han fyllt 18. Den stora står i morfars garage och väntar på honom. Han går dit och pussar på den ibland  :-)

Så snart ska vinterdäcken på och så fort "lilla" motorcykeln är flyttad och avställd kan vi ställa in bilen i garaget också. Då kan snön komma, då är det helt ok.

Idag är det torsdag, med andra ord fredag för mej. Den kommande helgen bjuder på en massa skoj, så den ser jag fram emot. Men först ska vi ta hand om ett klagomål som vi fått på jobbet... vi är inte vana att folk klagar, det har hänt typ 2 ggr på 5 år. Så vi får se hur vi ska reda ut och hantera det... Ett extra leende kan man komma långt med  :-)

Ha en fin dag nu, solen skiner ju!



11 kommentarer:

  1. Ja och det är ju många som förminskar också :) Får du ryggproblem av dem eller varför ska du göra det? :/

    Mvh Bambi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Massor med problem, både när man sover och är vaken. Kan inte ligga som jag vill, ont i ryggen, svårt att andas. Det kliar i vecket, får utslag. Kläderna sitter illa osv.

      Radera
  2. Låter som du var effektiv igår! :)

    tråkigt med klagomål, men det är något man ska ta tag i med en gång, så att det inte blir större.... Av egen erfarenhet.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi vet inte ens vart felet ligger eller kommer ifrån. Men i kväll ska det vara utrett och kan lägga längst bak i huvet.

      Radera
  3. Ingen sol här i Skåne. Det är visserligen plusgrader, men det blåser rejält, och det blåser kallt. Vinterkänsla här också, och det tycker INTE min fibromyalgi om. Aj aj aj, vad ont jag får av kyla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snart kommer våren och då lever vi upp du och jag :-)

      Radera
  4. Det där kan jag nog inte hålla med dig om förstås. Med tanke på den urusla sommaren som var kanske man skulle vara van vid ruggigt väder, men vi överlever säkert den här vintren också

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi gör väl det... tyvärr kom den första snön redan nu ikväll :-(

      Radera
  5. Vi har små snöflingor som dalar ner utanför köksfönstret...vet inte om jag gillar det eller om jag tycker illa om det :) Har inte bestämt mig än :)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här med och jag vet vad jag tycker, gillar det inte!

      Radera
  6. Håller med dig om att med ett leende kommer man långt!
    Alla årstider har sin tjusning. Men visst kändes det lite tidigt när snön föll i går kväll:)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: