måndag 28 maj 2012

Måndag vid vågen...

Så var det alltså måndag igen och dax för vägning... å det var ju inte så kul. Trots att jag rört på mej massor, iofs inte skrivit checklista - men haft ganska bra koll på maten, så var det upp ett hekto. Jäkla skit!

Tycker att motivationen är ganska ok och jag har ju ett stort mål, ändå går det bara inte! Martin hade gått ner ett kilo och visst, han har mer att ta av och behöver inte anstränga sej lika mycket. Men det är ju så jäkla surt! Får väl skylla en del på lite stress och mens. Mens som jag iofs knappt har någon efter operationen, men hormonerna i kroppen finns ju fortfarande kvar. Den här gången hade jag inte ens minsta tecken på pms  :-)

Klart att den där tacon i lördags inte var toppen, men det var ju bara en gång på en vecka! Ska jag inte kunna sväva ut lite en enda gång i veckan så är det ju för sorgligt. Men nu har vi en vecka framför oss utan några som helst avvikande beteenden. Eller jo, förresten... pappa fyller år. Men i övrigt är det bara jobb och hem, inget annat. Då ska jag väl iaf kunna ta bort ett kilo tycker jag.

Tänk att man kan vara så bra på att peppa och hjälpa andra ner i vikt, men inte klara det själv. Nåt fel är det...


6 kommentarer:

 1. Jag tror du mår för bra, du är för lycklig ;)

  Jag saknar min matvän. Lagar god och näringsrik mat själv, men har ingen vid andra sidan bordet, som jag nickar åt, och som säger "det var gott" och så tar vi lite mer.

  Kram♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du kanske har rätt. Men surt är det ändå.

   Radera
 2. Ett hekto hit eller dit hänger jag inte upp mig på. För mig varierar det flera kilon hit eller dit, inte minst beroende på hur mycket vätska jag samlar på mig i kroppen. Men nog önskar jag att vågen kunde peka lite mer neråt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår bara inte varför jag inte kan skärpa mej! Jag har ju inget att skylla på...

   Radera
 3. Tja - för mig var det så att för att jag skulle lyckas behövde jag bli trött på resultatet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det vore så lätt ändå... Jag har tröttnat på resultatet många gånger :-)

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: