fredag 4 maj 2012

Haninge here we come!

Då har vi flyttat in med våra VV-grejer i ABF´s lokaler i Haninge. Snacka om att känna oss välkomna när personalen nästan stod på rad för att hälsa och hjälpa oss till rätta  :-)

Mina föräldrar hjälpte oss att köra och bära grejer och när vi var klara bjöd vi dem på lunch. Sen åkte vi hem och dog! Jag och Baileys gick och la oss direkt när vi kom hem, Martin hade lite att fixa med men kom och la sej strax efter oss. Baileys och Martin sover fortfarande... Vi är lite trötta kan man väl säga. Så i helgen måste vi vila och sova ut ordentligt, så vi orkar nästa vecka. Då ska jag orka med sex klasser och Martin TIO! Men det ska nog gå bra. Vi har ju en del spännande grejer att se fram emot. Tex ska det bli väldigt spännande att se hur många som kommer på tisdag. Det kan bli allt mellan 10 och 100... på tisdag vet vi  :-)

Det blir mycket jobb i helgen. Imorrn ska vi ha picknick med våra medlemmar och på söndag har vi promenad som vanligt. Nästa helg är lite lugnare och det kommer vi nog behöva efter en sån vecka. Men tänk ändå va vi har det bra! Vi jobbar med något vi älskar och är bra på. Vi är dessutom omtyckta av våra medlemmar, så pass att ett par hjälper mej med detaljer till skytteinvigningen och andra sätter upp reklam om VV åt oss i Haninge.

Vi har inte något större umgänge men trivs tillsammans som familj och har kul tillsammans. Vi har ett bra liv helt enkelt och är tacksamma för det. Jag har kommit ganska långt på min resa mot ett lyckligare jag och det är jag ganska stolt över. Ska fundera lite mer över detta i morrn här på bloggen.

Ha en fin fredag everyhopa  :-)

1 kommentar:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: