onsdag 25 april 2012

Trött

Sitter här och väntar på elektrikern som ska komma nu på morgonen, men jag fick ingen exakt tid så jag vet inte när. Min sömnbrist börjar bli riktigt påtaglig nu och jag visar alla tecken på begynnande utbrändhet; irritationen ligger som en blöt filt över mej, jag har svårt att läsa eftersom jag inte fattar vad jag läser och tappar bort mej i texten, minnet är en total gråzon. Jag glömmer vad jag ska göra eller hämta bara jag lämnar tanken eller byter rum. Två veckor med tidiga mornar klarar jag, sen blir det problem och nu har det snart gått tre veckor. Jag är trött ända in i porerna.

Igår stängde vi klassen i Tullinge och lyckades ta med oss det mesta hem. Idag ska vi bara hämta ett skåp och grejerna som är kvar i det, lämna nycklar och betala sista hyran. Sen är det kapitlet avslutat och stängt. Det var inga sura miner, trots att vi hade en ny medlem som inte visste något om stängningen. Hon bodde i Tumba och ska gå där istället. Så nu har vi två veckor tills vi öppnar i Haninge, det ska bli både spännande och kul  :-)

Igår blev det vår igen, solen sken och det va 15 grader varmt. Baileys och jag satt ute en stund och njöt. Jag försöker städa inne, men det går dåligt. Jag dammsuger och plockar lite, men kommer inte igenom rummen helt och hållet. Det står fortfarande lite grejer i vägen. Men i helgen ska vi försöka ta tag i det ordentligt, den där studenten börjar ju närma sej... Då ska det vara ordning här!

Nä, tror jag tar en lur på soffan och väntar in elektrikern sovandes. Rörmokaren som skulle komma tillbaka i dag har vi ingen aning om han kommer eller ej... de gick ju ut i strejk idag.. det går inte så bra för oss kan man väl konstatera. Men duschen funkar iaf! Hela familjen har testat och godkänt och vi är fräscha som nyponrosor hela bunten  :-)

Ha en bra dag allihopa  :-)


4 kommentarer:

 1. Inte konstigt du blir trött, du har ju legat som en rem för att få till era bekvämligheter! Sånt suger energi.
  Men, allting blir bra nu♥

  SvaraRadera
 2. Hej Marlene,
  grattis till det nästan klara badrummet.
  Känner igen tröttheten. Första veckan gick jag också upp 6 för att släppa in gubbarna 6.50. Låste in katterna i köket. Andra veckan mötte de i morgonrocken, köpte t.o.m en ny bara för denskull. Tredje veckan lämnade dörren olåst och de fick kliva in själva. Jag satt inlåst i sovrummet med PORTA POTTI och datorn, hade ju ingen toa.... Har aldrig väntat att klockan skulle bli 16.00 som då.Detta pågick i 5 veckor. Nu himmelskt nöjd med allt, sitter där extra länge och njuter. Gör det du också !

  SvaraRadera
  Svar
  1. 5 veckor! Då hade jag dött! Nu är iaf elektrikern klar med sitt, rörmokaren som kommit bort är återfunnen och kommer till oss imorrn och rättar till sina fel. Å snickarna fixar det sista imorrn. Sen är det KLART! Vi får väl se om det stämmer...

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: