lördag 20 augusti 2011

Idag smäller det!

Nu är lördagen som Senior väntat på så länge, äntligen här! Idag ska vi fira att han fyller 18 år på måndag. Hela dagen blir en enda lång fest  :-)

Huvudpersonen ligger just nu i badet, medan Martin kör Junior till träningen och jag försöker vakna. Baileys sover förstås. Baileys har varit lite sur på oss. Vi glömde honom nämligen ute i regnet igår... han ville gå ut så jag öppnade dörren och släppte ut honom. Sen slog dörren igen, men det hörde ingen. Efter en lång stund hörde jag någon som skällde utanför... då var det en väldigt blöt hund som väldigt mycket ville komma in i värmen. Jag slog in honom i en filt och satte mej med honom i soffan, men han tittade knappt på oss på resten av kvällen... Så kan det gå när man är hund i det här huset  :-)

Så nu är det en snabb dusch och frukost som står på programmet. Sen ska hallen och vårt sovrum röjas, efter det är faktiskt huset städat och klart! Klockan 11 kommer första gästen, Seniors gamla mattelärare. Å sen rullar det väl på... tror det kommer ca 10 pers till lunch och ca 20 ikväll till kräftskivan. Så man är nog lagom trött ikväll. Å jag tror att Senior kommer att somna nöjd  :-)

Han har bett att få sina presenter idag och jag vet att han kommer bli överlycklig över det han får. Särskilt en av presenterna... den får ni veta så fort han sett den. Jag är säker på att vi får en väldigt bra dag! Synd bara att man inte kan sitta ute, regnet ööööööser ner. Men men, så kan det bli ibland.

Ha en fin lördag!

.

2 kommentarer:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: