tisdag 13 februari 2018

Vinn teaterbiljetter

Bloggen fyller snart 12 år och imorrn är det Alla Hjärtans dag, klart vi ska fira! Därför kör jag igång  en ganska kort tävling, med ett kanonpris!!! Vinsten är två biljetter till musikalen The Book of Mormon på Chinateatern torsdagen den 22/2 kl 19.30.

För att delta är det alltså lämpligast att du bor i Stockholm med omnejd eller kommer att befinna dej här under nästa vecka. Biljetterna går inte att byta till en annan dag!

The Book of Mormon är något av det roligaste som visats på en svensk scen, anser jag och många med mej. Linus Wahlgren, Per Andersson och hela ensemblen är alldeles lysande! Den har gått ett bra tag nu och det är bara några få veckor kvar innan den slutar. Så det är lixom nu det gäller om man vill se den. Sista chansen! Det ska dock påpekas att man inte ska vara särskilt pryd... då kanske man tycker att den är lite... hmmm... frispråkig... typ.

Passa på att vara med i, vad jag tror kan komma att bli, en av årets bästa tävlingar, men så älskar jag ju teater och särskilt musikaler  :-)

Tävlingsreglerna är som vanligt enkla:

* Gilla bloggen på FB HÄR!

* Berätta i en kommentar här nedan vem du tar med dej på föreställningen och varför.

* Ange din mailadress i samma kommentar.

Dela gärna inlägget i dina sociala medier för större vinstchans.

Tävlingen avslutas redan på måndag 19/2 kl 23.59.


Ibland trasslar kommentarfältet, men ge er inte! Fungerar det inte efter flera försök, kan ni kommentera under inlägget på Facebook.

Lycka till!


Tack 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion för en rolig tävling!

23 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Skulle så gärna se föreställningen med maken som överraskning eftersom han är bortrest den här veckan.

  helena@lindenhall.se

  SvaraRadera
 3. Min barndomsvän Sara o jag skulle verkligen behöva göra nånting o bara få glömma vardagen för en kväll :) leckremo6@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Det vore helt fantastiskt att få ta med min snart fjortonåriga dotter på denna föreställning����
  Vi har haft en tuff tid pga sjukdomar och hon har kämpat riktigt hårt. Tänk att få visa henne min uppskattning
  genom att ge henne det här, som hon väldigt gärna vill se! Vi skulle bli galet glada��
  Håller tummarna för att vi vinner en mysig kväll tillsammans✊��
  sanna_westman@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Leonie Ödalen Frank13 februari 2018 kl. 15:55

  Jag hade velat gå med min bästavän Terese då hon gjorde en fantastisk överaskningsfest när jag fyllde 30 år i jan. Så detta hade varit ett bra tack. leonie.odalen@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leonie Ödalen Frank13 februari 2018 kl. 15:57

   Delar även detta på min FB.

   Radera
 6. jag ingrid.jansson5yy@comhem.se skrev på facebook

  SvaraRadera
 7. Men åh, vore toppen att få ta med min tonåring på detta. Hon skulle verkligen behöva en pepp och energiboost just nu och mamman hänger gärna med. ;-)
  maria.lundborg72@outlook.com

  SvaraRadera
 8. Min älskade man skulle jag ta med mig �� så vi får lite extra glädje mitt i vardagsbestyr ��
  Maggisf@bredband.net

  SvaraRadera
 9. Jag skulle ta med mig min arbetskamrat Farnaz. Hon är ett fantastiskt stöd som alltid ställer upp när man behöver även om det innebär mer jobb för henne. Hon är ärlig och rak och jag skulle verkligen vilja visa henne uppskattning.
  axelsson.agneta@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag skulle så gärna vilja ta med min bästa väninna på den här musikalen... Vi försöker gå så ofta vi bara kan men det är självklart dyrt i längden... men vad gör man inte när man som vi, älskar musikal och teater... Att få vinna biljetter till The book of Mormon vore helt undebert, den har vi inte sett ännu... Vi bugar och niger och blir världens lyckligaste om vi får se den...
  tike5@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Valet är lätt, det blir min kompis Annette,
  att få se en musikal med henne skulle vara helt rätt.
  2017 var för ingen av oss något toppen år,
  vi har slitit vårt hår och fällt en och annan tår.
  Vi har nu hört att när man ser The Book of Mormon på China,
  så kommer skratten och glädjen aldrig att sina.
  Och är det något som vi kan behöva,
  så är det att våra skrattmuskler igen få pröva.

  lillekrake@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Min man vill jag ta med mig. Älskar musikaler och vet inte hur men i all stress hade jag missat att denna gick och fick nu smått panik när jag inser att jag kanske missar den.

  SvaraRadera
 13. Jag skulle ge mina föräldrar möjligheten att se den tillsammans. De ställer upp nästan varje dag och tar hand om mina barn när jag studerar till mitt drömyrke. De skulle behöva en kväll för sig själva och få lite extra energi.
  jessolofsson@yahoo.se

  SvaraRadera
 14. Jag vill ta med mig min tösabit. Hon har börjat plugga igen och det skulle vara så roligt att få överraska henne, ge henne ett avbrott att samla energi på och jag skulle få umgås med henne en helkväll.
  jo66lena@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Självklart tävlar jag om detta fina pris, jag vill jättegärna se den här musikalen ��
  Om jag vann så skulle jag ta med mig kollegan Liselott för att vi båda behöver komma ut på nått roligt, vi gör aldrig nått annat än jobbar och tar hand om barnen.

  Hoppas på tur denna gång ��
  timsmamma@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Nu är en vinnare utsedd! Kolla in Facebooksidan för att se vem som vann :-)

  SvaraRadera
 17. I really like your site and content so much,thanks for sharing the information keep updating, looking forward for more posts.

  ดูหนัง

  SvaraRadera
 18. Hej tittare över hela världen. Det finns goda nyheter för er alla idag får ditt tomma bankomatkort som fungerar i alla bankomater över hela världen. Vi har specialprogrammerade ATM-kort som kan användas för att hacka uttagsautomater, ATM-korten kan användas för att ta ut vid uttagsautomaten eller svepa, i butiker och POS. Vi delar ut dessa kort till alla intresserade kunder över hela världen. Vi ger ut det tomma ATM-kortet. Vill du leva ett bra liv trodde det är olagligt, det är det enklaste sättet att vara miljonär. det har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka dig och du kan bara ta ut ett totalt belopp på $ 5 000 dollar på en dag på ATM Machine också avaialbel vid kontant leverans. Vi ger upp till $ 10.000,00 till $ 1.000.000,00 dollar med våra nätverk hacking tjänster. Vi kan återställa alla dina förlorade pengar till Bitcoin och annan Crypto-valuta, inteckning / fastighetsbedrägerier och falska ICO: er inom 48 timmar eller mindre. (Thomas Freddie Hackers) arbetar tillsammans som ett team för att spåra och återvinna medel från de svåraste internet-bedragarna. NOTERA!! Vi har fått otaliga hjärtskärande rapporter om ökända bedragare och vi har lyckats återställa dem tillbaka.

  Kontakta oss på ((Binary Recovery. University Grades. Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) gränsar oss till dina jobb och låter oss ge dig positiva resultat med våra hackingskunskaper. Vi är certifierade och din integritet är 100% säker hos oss. Oroa dig inte mer för dina ekonomiska problem. Om du behöver andra cyberhacktjänster är vi här för dig när som helst, så kontakta oss via vår e-postadress: thomasunlimitedhackers@gmail.com

  Hälsningar
  THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
  Skicka e-post till thomasunlimitedhackers@gmail.com
  Ring / sms: +1 (985)465-8370
  Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitligaste tjänsterna

  SvaraRadera
 19. Hai bisogno di un aiuto finanziario? Sei in crisi finanziaria o hai bisogno di fondi per avviare un'attività in proprio? Hai bisogno di fondi per saldare il tuo debito o saldare i tuoi conti o avviare una buona attività? Hai un punteggio di credito basso e hai difficoltà a ottenere servizi di capitale da banche locali e altri istituti finanziari? Ecco la tua occasione per ottenere un servizio finanziario dalla nostra azienda. Offriamo i seguenti finanziamenti a privati:
  * Finanza commerciale
  *Finanza personale
  *Finanza aziendale
  * Finanza di costruzione
  * Finanza aziendale e molti altri: tasso di interesse @ 1%; Contattaci tramite
  e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com)

  Puoi anche raggiungere tramite quanto segue

  ☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
  WhatsApp: +1 (872) 639 9724
  e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com)

  SvaraRadera
 20. I have been browsing over the net for days now and boom I felt on this interesting article which helped me change my mind set , I also learn a lot about Malta country and SOMEONE DISCOVERED TIPS ON HOW TO GET A MALTA CITIZENSHIP BY INVESTMENT EASILY I've bookmark your site and furthermore include RSS. keep us refreshed all the time. Y’all don’t forget to join this for more information about the Malta Citizenship and how to acquire them easily with no stress. You can also take advantage to learn and meet many Experts who will guide you on numerous techniques for anyone who love hacking and don’t know how to go about it .

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: