lördag 30 september 2017

Vinn boken Himlen kan vänta av Lotta Gray!


Vad sägs om en ny tävling? Den här gången kan en av er vinna boken Himlen Kan Vänta av Lotta Gray. 

En berörande och saklig berättelse om Lottas väg från ont i magen och cancerbeskedet, till behandling och livet efter. En otroligt stark bok om och av en otroligt stark kvinna!

Tävlingsreglerna är som vanligt enkla:

 
* gilla bloggen på FB

* berätta i en kommentar här nedan vad du tänker på när du hör ordet cancer

* ange din mailadress i samma kommentar

Delar du inlägget får du en stjärna på himlen :-)
Tävlingen avslutas 15/10 kl 23.59.

(Ibland fungerar det inte att kommentera från mobil, testa från en dator istället om det krånglar eller maila svaret till mrinda@swipnet.se)

13 kommentarer:

 1. Cancer är en hemsk sjukdom som drabbar vem som helst. Min morfar dog i cancer ��. Hoppas att forskarna kommer på mer bot än vad som finns nu ��.
  Min mail: Carolazofia@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. När jag tänker cancer tänker jag ångest och oro, men också härliga fighters. Hoppas på att forskarna kommer på bra mediciner för att rädda fler härliga liv. De har redan gjort stora insatser och lyckats bra, men mer forskning behövs.

  SvaraRadera
 3. Ordet cancer betyder ngt hemskt. Min pappa dog i det. Min svåger fick det i halsen men lever. En nära kompis barn var 8 år när han dog. Tycker ordet inte är ett bra ord o jag blir ofta ledsen när man hör o tänker på det.
  Kram Cissi cissijuhlin74@outlook.com

  SvaraRadera
 4. Cancer är oro,ångest,rädsla,kärlek,jävlaranama och överlevnad.Jag saknar många starka,viktiga människor som kämpat in i det sista men har även lyckan att ha dom som klarat sej igenom <3
  ingen kan göra allt men vi kan alla göra något för att hjälpa till
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. glömde mailen ;) billing.pethra@gmail.com

   Radera
 5. När jag hör cancer så det första jag tänker på är på min pappa som gick bort 2009 och sen att alla som drabbas och har någon nära att de är starka

  Bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 6. Hej! Har själv haft cancer men överlevt. 2013 fick jag diagnosen äggstockscancer med operation och behandlingar mm. Var en jobbig tid och nu är det snart 5 år sen. Men många av mina nya vänner har gått bort alltför tidigt. Det är en fruktansvärd sjukdom.. Fuck cancer som oxå är tatuerad på min arm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mail adress marlen.hastbacka@multi.fi

   Radera
 7. Tänker på min väninna när jag hör cancer. Hon har genomgått bröstcancer behandling förra året men nu utreds hon för eventuell metastas i lungan.
  Hemsk sjukdom!
  Hälsningar
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. När jag tänker på cancer så tänker jag först och främst på min farmor, hon gick bort tarmcancer för en herrans massa år sedan (15 eller nåt sånt). Hon var min klippa i livet så det var oerhört tungt och jag drömmer fortfarande ofta om henne.
  Sen har jag flera bekanta och jobbarkompisar som också gått bort i cancer så det är då mest bara tunga tankar som kommer när man hör det ordet.

  Jag hoppas på tur att vinna Lottas bok, har följt hennes blogg i många år men förstår att boken berättar om så mycket mer.

  Följer såklart din blogg på FB som Anna Karlsson

  min mail är: blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 9. När jag tänker på cancer är det en hel del oro just nu. En av mina allra bästa vänner har nyligen börjat behandlas för bröstcancer. Förr har cancer varit nåt som andra drabbats av, inkl mina biologiska mormor när mamma var 2,5 år. Men nu blev det så verkligt och jag funderar mycket på om jag själv är i riskzonen pga ärftlighet...

  Gillar på fb, w.linda@telia.com

  SvaraRadera
 10. Cancer är som " katten som lurar bakom dörren" men man vet aldrig när den dyker upp... en hemsk sjukdom som tyvärr tagit många av mina nära och kära alldeles för tidigt. Förr tänkte man det kommer aldrig att drabba någon av oss, men oj så fel..Har läst mycket av Lotta i hennes yrke som reporter och är nyfiken på hennes kamp mot cancern. Gillat på Facebook
  danielsson.marie@gmail.com

  SvaraRadera
 11. jAG TÄNKER på min son som blev endast 25 år då CANCERN tog honom från oss det går inte en dag utan att jag tänker på det. Denna bok kanske jag skulle kunna läsa och sen skulle djag ge den till min vännina som mista sin mamma i samma cncer som vår son ;(

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: