söndag 30 juli 2017

Fullpackad Pridevecka!

Imorrn börjar Prideveckan och för första gången har Martin och jag bett om, och fått tillstånd, att fota under veckan. Det jag söker i bildväg är detaljer som tex händer som rättar till klädsel, genuin kärlek, partykänsla och mycket glädje och färg. Jag tror jag kommer att hitta allt detta  :-)

Efter att ha kollat in veckans program kan jag konstatera att jag nog kommer att vara i Pride Park onsdag - lördag och sedan tillbringa söndagen på Gröna Lund. På onsdag är det invigningsgala, torsdag schlagerkväll, fredag "typ" Rhapsody of rock, lördag Pridetåget och sedan closingparty och på söndag familjedag med konsert på Grönan. Detta är punkterna jag är mest intresserad av och tror att jag kan hitta min bilder på, men det kan hända att det blir en och annan föreläsning också.

Vi har inte varit hemma under Prideveckan förut och därför missat allt. Men i år är vi ju hemma och kan hänga med i allt vi vill! Man kan ju faktiskt vara hetero och intresserad av både föreläsningar och färgglada konserter, man måste inte vara homo, bi, queer eller trans. Många av våra vänner är både bögar och flator och flera kommer vi att träffa i parken och det ska bli så roligt!

Så har ni vägarna förbi Pride Park hoppas jag att ni säger till, så kanske vi hinner ses! Nu vet ni när jag är där och med ögat mot kameran kommer jag inte se något annat. Så knacka mej på axeln och säg hej  :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: