fredag 24 februari 2017

Frukost i sängen

Jag äter aldrig frukost i sängen, det blir för smuligt och krångligt. Men i morse gjorde jag faktiskt det. Natten var rätt jobbig med en snarkofag som jobbade hårt,  jag tryckte i öronpropparna så gott det gick. När snarkofagen gått till jobbet somnade jag gott och vaknade av att solen sken in genom fönstret.

Det ser så härlig ut med folk som äter frukost i sängen och det var så varmt och skönt i sängen... så jag fixade snabbt ihop frukosten och tog med den upp i sovrummet. Baileys hade lagt sej till rätt exakt i solljuset och njöt minst lika mycket som jag. Problemet med att äta i sängen är att man gärna ligger kvar där rätt länge... så jag kom inte ur den förrän vid 9.30!

Men nu är jag iaf på benen och har hunnit skriva en text till Magasinet och ska ut på hundpromenad så fort det blir lite varmare ute. Ingen av oss gillar minusgrader.

Apropå inlägget jag skrev igår så fick jag upp farten rätt bra på kvällskvisten. Jag gick igenom alla våra cd-skivor, tog loss stereon och tömde skåpet där stereon stått i alla år. Nu står stereo, högtalare, cd-ställ och en massa annat mitt på golvet och bara väntar på att pappa ska hämta detta. Han får göra precis vad han vill med allt, bara jag blir av med det. Jag använder min stereo en gång om året och det är när jag plockar fram alla julsaker. I fortsättningen får jag lyssna genom datorn  :-)

Nu ska alla grejer i skåpet gås igenom, en del har jag redan slängt - annat ska säljas eller ges bort. Jag kan väl säga så här: jag behöver inte köpa fler doftljus på ett tag... det fanns några undangömda i skåpet. Det känns skönt att vara igång, även om jag vet att jag aldrig blir klar... jag börjar gärna, men hinner nästa aldrig färdigt helt och hållet förrän tiden tar slut. Men jag är nöjd bara jag hinner en bit, så fortsätter jag en annan gång och en dag kanske jag faktiskt inte ser en flytt som ett omöjligt projekt. Som det känns just nu...

Idag är det fredag och helt ledigt. Idag gör jag precis som jag vill - precis om nästan alla andra dagar. Solen skiner och allt känns helt ok! Ha en härlig dag everyhopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: