fredag 1 juli 2016

Vinn "En Perfekt relation"

För ett par veckor sedan satt jag på en restaurang när paret framför började bråka. Det var verkligen så stickor och strån yrde. Mannen anklagade kvinnan för otrohet och en massa annat, dängde näven i bordet och gick därifrån. Sånt man oftast bara läser om...

Å precis så var det faktiskt! Detta var en presslunch och bokrelease för "En perfekt relation" av Anna Anastase. Det vi nyss hade sett var en scen ur boken, utförd av två skådespelare. Väldigt effektfullt kan jag lova! Klart vi blev nyfikna på boken!

"En perfekt relation" handlar om svenska Julia som trasslar till det lite för sej kan man väl kanske säga. Under en weekendresa inleder hon en passionerad relation med Eric, trots att hon har Jacob hemma. Å så vill hon ha det! Hon tycker att hon hittat den perfekta relationen och försöker hitta balans mellan älskare och pojkvän. Så börjar bägge att trassla och det blir inte alls så perfekt som hon tänkt sej...

Jag som är ganska pryd blir nästan generad när jag läser, språket är ett helt anat än jag är van vid. Samtidigt är jag fascinerad över historien och vill ju veta hur det ska gå för alla och kan inte sluta läsa. Det handlar om passion, kärlek och vänskap. Boken är lättläst och ganska "tjejig". Jag har inte läst "nyanser av grå-böckerna" men denna ska tydligen jämföras med dem. Så ni som gillar Mr Grey ska absolut läsa den!

Nu har du chans att vinna ditt exemplar! Jag har tre böcker att dela ut till er som är med och tävlar. Tävlingsreglerna är som vanligt enkla:

* Berätta när och var du kommer att läsa boken, i en kommentar här nedan och skriv även din mailadress.
* Följ bloggen på Facebook HÄR!
* Dela gärna tävlingen på din egen blogg, facebook eller instagram.

Tävlingen avslutas 17/7 kl 23.59

8 kommentarer:

 1. Jag kommer att läsa boken på min vackra altan i sommarhuset,Borgholm på den vackraste plats jag vet öland!

  SvaraRadera
 2. På en "hemlig" strand på Gotland, när vi åker om 3 veckor!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt intressant med relationer..! Jag skulle krypa upp i hammocken och bara sjunka in i den med en flaska bubbelvatten och en påse naturgodis som sällskap �� Ha en fortsatt fin sommar, kram ������

  SvaraRadera
 4. Ja, på min balkong någon av mina få lediga dagar denna sommar, men som någon ska ha sagt att läsa är att resa så om jag vann skulle det kunna vara min sommar resa. Följer bloggen och delar på Facebook.
  jessolofsson@yahoo.se

  SvaraRadera
 5. Följer dig på FB sen förr (Anna Karlsson)
  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/07/10/bok-177/

  Jag går strax på semester och jag skulle vilja ligga i en solstol och läsa denna i lugn och ro (en kan ju drömma om det när man har två barn).

  Annars passar det perfekt att läsa på mina långa tågresor jag har till jobbet.

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 6. På terassen inbäddad i min sköna solstol tillsammans med en skål jordgubbar plockade ur eget jordgubbsland!

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna boken. Om jag vann skulle jag läsa den ute på balkongen med lite gott att smaska på samtidigt. Boken låter riktigt bra så det hade varit riktigt spännande att få läsa den.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Hej! Boken tar jag med till havet vi bor så nära ett fint lugn och jag slappnar av med en god bok! Gillar delar följer. maude@tyfonmail.se Maud Lindberg

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: