måndag 4 juli 2016

Veckomatsedel v 27

Nu är vi verkligen på gång här hemma! Checklistan fylls i minutiöst och jag tränar som en tok! Å visst syns det på vågen, ett helt kilo ner blev det! Jag riktigt känner hur kroppen drar ihop sej, blir smidigare och starkare. Nu har  jag lämnat 60-talet bakom mej och börjar närma mej en vikt som jag trivs med. Man kan väl krasst konstatera att det lönar sej att fylla i den där checklistan och ha koll på intagen... ett hett tips!

Den här veckan är lite rörig, men maten och motionen ska vi nog få ordning på ändå. Imorrn ska jag på Allsången på Skansen, på onsdag ska Jenna testa bruduppsättning på mej, på torsdag kommer en journalist och ska intervjua mej angående min bröstförminskning och på fredag ska jag till kiropraktorn sista gången innan semestern och äntligen träffa Nadja över en lunch. Jag måste till stan och hämta mina smycken hos Caroline också.

Jaja, jag stressar inte ihjäl mej direkt  :-)

Här är veckans planering:

Måndag: Örtfylld kyckling med tomatsås och oliver 4 SP plus ris
Tisdag: Krämig fiskgratäng med räkor 9 SP
Onsdag: Pasta med krämig spenatsås 2 SP/ 2 PP plus pasta
Torsdag: Kyckling med grönsaker i ugn 4 SP plus potatis
Fredag: Indiska räkor 6 SP plus ris
Lördag: Lasagne med keso 12 SP/ 11 PP
Söndag: Zucchinipasta med tomatsås 1 SP!

Ha en riktigt fin vecka och ha koll på SVT1 på tisdag kl 20!


2 kommentarer:

  1. Så bra recept! Tror det blir alla utom Indiska räkor! Toppen, just nu när jag har funderat på vad jag ska göra för bra mat åt barnen och farmor, så att de har när jag och maken firar 8 årig bröllopsdag den här helgen!Prick 6 måltider, som vi behövde! Tänker göra färdigt det som går och preppa för kyckling och grönsaker i ugn. Risen och pastan gör man ju samma dag, men själva jobbet ska vara gjort! Det borde ju klara sig under tre dagar i kylskåpet också! Så roligt att kunna ha bra mat!

    Och så har jag lagt in SVT1 kl: 20 på tis! :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: