söndag 12 juni 2016

Bröllop med strul!

Den rosa längst fram blir det
Det är tur att vi inte kommit på i sista minuten att vi ska gifta oss, jag har väl aldrig varit med om så mycket strul!

Förra helgen insåg vi att våra vigselpapper kommit bort på vägen mellan oss och vigselförrättaren. Posten har lyckats slarva bort våra papper på något sätt, vilket ju inte är särskilt ovanligt. Så i tisdags ringde jag Skatteverket och beställde nya intyg för hindersprövning och vigsel. I fredags kom mycket riktigt intyget för hindersprövningen, men istället för intyg till vigseln kom ett intyg om dödsfall på en kvinna i Finland. Hmmm...

Det var bara att ringa Skatteverket igen och fråga vad jag skulle göra med dödsintyget och vad som hänt med vårt vigselintyg. Kvinnan som svarade blev ganska förskräckt och bad mej lämna in det felaktiga intyget och lovade skicka alla våra papper ytterligare en gång. Så nu väntar vi återigen på posten och hoppas på det bästa. När de väl kommer vågar vi nog inte skicka dem, utan åker iväg med dem själva för att vara på den säkra sidan.

Tänk om vi skulle gifta oss inom kort... då hade vi haft lite panik nu. I nuläget suckar vi istället högt och stönar lite när någon nämner ordet Skatteverk...

Mina val, det blev ingen av dem...
Något som däremot inte strular är mina smycken. Caroline som ska blinga mej har fått fria händer och i fredags fick jag se vilken sten hon valt till alla smycken. Eftersom klänningen är rosa har jag varit lite i valet och kvalet och stenen ska vara vit, klar, rosa eller kanske tom svart. I fredags gick jag förbi Caroline som snabbt plockade ut en svagt rosa sten, så svag att den nästan kan tas för klar. Den blir det! Örhängen, halsband, ring (på högerhanden) och armband kommer alla ha samma stil.

Caroline gjorde smyckena till både prinsessan Sofia och Charlotte Pirellis bröllop, så jag är i fint sällskap av smyckebärare. Jag älskar de smycken jag redan har och vet att ni som sett dem också blivit förtjusta. HÄR hittar ni alla och kan beställa dem direkt, det är inte ens dyrt!!!

Nästa vecka får jag hämta min smycken och i bästa fall har vi alltså fått rätt papper i brevlådan också. Kvar på att-göra-listan är att fixa brudbukett. Behöver man egentligen en sån?  Vad tycker ni?


2 kommentarer:

 1. Nej, man behöver ingen brudbukett numera. Tiderna förändras.
  Men jag tyckte blommor var fint. Så vi var ute och plockade ängsblommor på Öland. Det blev jättevackert.

  SvaraRadera
 2. Men oj! Måste varit en klump i magen när ni såg intyget :-(
  Behöver och behöver,men nog är det vackert att ha en bukett med blommar men det behövs inget avancerat.

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: