fredag 1 april 2016

Vinn biljetter!

Då drar vi igång ytterligare en jubileumstävling! Den här gången är vinsten biljetter till vårens mysigaste kväll på Rival i Stockholm. Det är som vanligt 4Good som bjuder in till en inspirerande kväll med fantastiska föreläsare och mysigt mingel. Som grädde på moset får man dessutom med sej en goodiebag hem!

Två av er kan vinna varsitt inträde till Express Yourself i STOCKHOLM på Rival den 25/4 kl 18.30. Vi möter Sofia Wistam som sällan kompromissar och har livsfilosofin våga vara annorlunda! Komikern Måns Möller berättar sin starka story om kärlek och livet. Entreprenören, konstnären och författaren Anna Benson peppar oss att tänka mer Why Not? i livet. Det blir också en Sunshine Story från en 4goodmedlem som drömt och gjort! Dessutom brukar det vara ett helt galet vinstregn!

För att vinna ska du:
* Gilla bloggen på FB, det gör du HÄR.
* Berätta vem din drömföreläsare är, och varför, i en kommentar här nedan.
* Uppge din mailadress i samma kommentar. Obs! Viktigt!!!

Delar du tävlingen på din blogg, facebook eller instagram, får du en stjärna i himlen  :-)

Jag kommer att vara där, så se till att vinna en biljett så vi kan ses  :-)

Tävlingen avslutas 17/4 kl 23.59

7 kommentarer:

 1. 25/4 har jag förmodligen jobbat min första dag efter sjukskrivning, så det vore ljuvligt att få fira med en boost!

  Min drömföreläsare vore perfekt som Sunshine Story - Helena Olmås, som vandrat 300 mil längs Te Araroa (från Nya Zealands nordspets till sydspets) för att samla in pengar till cancerforskning. Hon är en otrolig inspiration! http://www.newzealandbyhelena.com/

  Gillar gör jag sen tidigare. Håller tummarna gör jag nu. :)

  /Jennie
  borninagrasscottage@hotmail.se

  SvaraRadera
 2. Hej!
  En föreläsare jag gärna lyssnar till
  Är en man som pratar om barn som inte kan sittasitta still.
  Talar och skriver hur man kan göra
  När barnen gör andra saker och inte vill höra
  Mannen som besitter enorm kunskap om detta är
  Bo Hejlskov

  SvaraRadera
 3. Oj... Inlägget publicerade sig på egen hand...
  Slutet skulle ju vara:
  Bo Hejlskov, jag kommer närhelst han är här.
  Hälsningar
  Jennie
  jennie.grusell@norrvikensskola.se

  SvaraRadera
 4. För ett par år sedan var jag på en fantastisk föreläsning. Det var en kvinna som heter Maria Andersson och denna magiska kväll var vi på kulturcenter i Hallonbergen. Hon fängslade hela sin publik genom att med stor inlevelse fånga vår uppmärksamhet. Med dramatik blandat med humor berättade hon om hennes liv med ADHD. Hur hon växte upp på den tiden, hur tuff skolan var, ingen förståelse från någon... fosterhem efter fosterhem, polis, kriminalitet, fel sällskap, droger osv.

  Men hur hon en dag träffade den här vaktmästaren som lagade trasiga fotbollsmål utomhus. Här var en person som förstod henne och trodde på henne.
  Det blev vändningen i hennes liv.
  Nu lever hon med familj och villa och reser runt och föreläser om just att leva med ett funktionshinder.

  Bokstavskombinationer är högaktuella och fler och fler kommer ut med sina diagnoser. Det är ett osynligt handikapp och därför så svårt att greppa.
  Den här kvällen med denna kvinna var hela magisk och vi var alla djupt tagna av hennes livshistoria, som kändes så orättvis många gånger.
  Henne vill jag tipsa om. En av de få föreläsarna som gjort ett stort avtryck i min själ.

  "Express yourself"...underbart! Den kvällen skulle jag vilja uppleva, och då ta med min svägerska och bästa vän. Att få lyssna till dessa fantastiska människor som berättar om sina erfarenheter, tråkiga som roliga. Jag skulle bli så enormt glad om jag vinner detta. Att lämna vardagsslitet för en kväll och bara njuta av härliga föreläsningar och möten...

  Christina,
  tike5@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Favorit =Måns Möller !
  Mycket tagen av storyn om hans liv och sonen och allt .Vill så gärna höra mer ! Han rockar ! :-) .
  Jag har autism på nära håll inom familjen ..
  Perfekt liten resa från Västerås till Stockhom för en trevlig utvecklande kväll med bästa vänninan utan våra kära barn .
  Älskar upplägget då jag nyligen börjat måla på ett lite speciellt sätt också.. :-)

  gladaerica@yahoo.se

  SvaraRadera
 6. Kalle Zachari Wahlström!
  Läst hans bok och redan varit på en föreläsning av han, men herregud vad bra han är! För dem som behöver träningsinspiration och glädje eller bara allmänt älskar komedi borde lyssna på han. Och jag vill höra mer utav av honom. Han berättar om att träning behöver inte vara ett strukturerat gym schema utan det kan vara att lyfta en sten 10 gånger eller springa 100m och sedan vara klar, att man ska äta det man blir glad utav och att ha roligt!

  kristina.i.m.norrman@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig vinst! En sån kväll skulle jag behöva!
  En föreläsare... Hmm... Det finns många personer jag skulle vilja lyssna på. Kronprinsessan till exempel. Jag tycker om hennes sätt att tala och föra sig. Det skulle vara intressant att höra henne tala om sitt liv. Höra henne vara så där ärlig som prins Daniel var häromveckan när han suckade över nattsömnen. ;) Höra vad som blir fällorna i hennes liv med barnen och hur hon (och familjen) löser det för att må bra. Hon lever ju ändå ett helt annat liv än de flesta av oss men måste ju ändå stöta på samma småbarnsproblem som dom allra flesta möter.

  w.linda@telia.com

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: