söndag 10 april 2016

Hudföryngring hos Total Hälsa!

Jag har lyft ögonbryn, förminskat brösten och lite annat smått och gott. En del kallar det skönhetsoperationer, för mej var det medicinskt nödvändigt. Ibland kan gränsen vara lite luddig.

När det gäller skönhetsingrepp så är jag öppen för det mesta! Mår man dåligt över sin näsa, så är det väl inte fel att fixa den? Har man mycket acneärr som man ogillar, så är det väl helt ok att ta bort dem? Precis som det är lika ok att låta bli. Det måste få vara upp till var och en!

Eftersom jag gjort en del ingrepp och berättat helt öppet om dem så får jag ganska ofta frågan hur olika behandlingar känns och eftersom jag oftast inte har en aning, så är jag ju tvungen att testa! Maria på Total Hälsa är den jag litar på, hon får göra vad hon vill med mej! Jag har börjat med en hudföryngrande behandling och jag kommer även att testa en behandling som tar bort pigmentsfläckar och en som spränger fettceller. Sen får vi se om det finns något mer som ni undrar över  :-)

Behandlingen jag gjorde förra veckan brukar man gör 3-6 gånger, men eftersom jag bara skulle känna hur det kändes och se hur det funkar så nöjer jag mej med en. Jag brukar vara ärlig och det ska jag vara den här gången också... det gjorde skitont!!!

Det funkar som så att en maskin med ett fyrkantigt munstycke förs över hela ansiktet och gör små hål i huden med hjälp av laser. Det känns ungefär som när man får upp stekflott på armen, men över ett större område och mycket längre tid. Det gör mer eller mindre ont beroende på hur fuktig hud man har och smärtan sitter i kanske en timme. Att bara behandla ansiktet tog cirka 30 minuter och sen var jag bra röd i nyllet ett par timmar efter. Smink och sol bör undvikas minst ett dygn för bästa resultat.

Men även om det gjorde ont så är jag imponerad över resultatet av bara en enda behandling! Jag trodde inte det skulle synas något alls, men jag ser en tydlig skillnad. Porerna på näsa och haka är numera osynliga efter att ha varit ganska djupa och stora. Bekymmersrynkorna är mindre och huden ser friskare ut. Tänk då efter fler behandlingar, jag kanske hade sett ut som 14 igen  :-)

Den här behandlingen är tydligen väldigt effektiv om man har störande acneärr och andra hudskador. Så även om den gör ont, kan jag faktiskt rekommendera den. Man kan få Emla, bedövningssalva, innan och det skulle jag starkt rekommendera. Skulle jag göra om det, så skulle jag absolut be om det!

Mina bilder blev inte särskilt bra, man ser ingen större skillnad. Klicka ni på dem blir de större och då kanske ni ser lite skillnad. Men när även Martin säger att han ser en viss skillnad men inte kan sätta fingret på det så tycker jag ändå att det säger en del. Jag har även fått höra att jag ser piggare ut.Och nog syns det på bilderna att huden ser friskare ut?

På onsdag är det dax att spränga fettceller... återkommer om det...

Just det! Maria som driver Total Hälsa vill ge er rabatt på alla doftljus, doftpinnar och andra härliga grejer från K.Lundqvist. Gå in på hennes webbutik och ange koden "blogg25" så får ni hela 25% rabatt!

Hojta om ni undrar över någon behandling så frågar jag Maria nästa gång vi ses. Jag är öppen för det mesta och kan testa det ni inte vågar  :-)


2 kommentarer:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: