onsdag 20 april 2016

Coolaste eventet någonsin!

Jag har varit på massor med roliga event. Det har varit premiärer, invigningar och en massa annat skoj. Oftast går det till på samma sätt; finklädda människor fotograferas på en röd matta, får ett glas champagne, minglar, äter snittar, tar selfies osv. Här om dagen var vi på invigningen av nya Scandic Continental på Vasagatan och det var något helt annat än vanligt!

Redan vid inbjudan var allt annorlunda. Det kom ett kort med en webbadress, inget mer. Man var tvungen att gå in på webbsidan för att få veta vad det var. Där fick man först se en kort videosnutt och sedan datum och tid. Inget mer. Efter anmälan har vi fått korta sms med mer information lite då och då.

Dagen innan invigningen kom första sms:et från Peter Stormare, som sedan var den som styrde oss med järnhand. Vi kom dit som vi fått veta, inte galaklädda, klädkoden var "casual". På plats delades vi in i två olika grupper och alla fick varsitt armband, vår färg var blå. När vi trätt armbandet på handleden kom nästa sms, det sa att vi skulle ta hissen upp till våning 8. Där skulle alla i blå grupp börja sitt mingel. Där intogs champagne på den fantastiska takterrassen, med utsikt över Stadshuset och Munchenbryggeriet.

Efter en stund kom nästa sms med instruktionerna att vi skulle gå åt ett visst håll. Vi gjorde som vi blev tillsagda och fick på så sätt se fyra av hotellrummen i olika storlek och standard. Så fina och mysiga! Alla rum har fönster som år från golv till tak och har en inredning i olika gråa toner. Så fina och jag skulle gärna bo där! Vi gick runt med bla Janne Schaffer och Hasse Brontén.

När vi sett rummen kom nästa sms, då skulle vi ta hissen ner till plan 2. Där fick vi lära oss grunderna i att mingla, hur vårt kroppsspråk bjuder in till eller utestänger från sällskap. Så fick vi testa våra nya kunskaper och även se konferensrummen på den här våningen. Sen kom nästa sms; gå till plan 1 eller 3 där finns mat! Det behövde man inte säga två gånger, nu var vi hungriga! Här serverades små tallrikar med olika rätter, allt var jättegott! Det var förrätter på våning 3 och varmrätter på våning 1, vi åt tills vi var nöjda och sedan kom instruktionen att efterrätt och kaffe serverades på entréplanet. På det här sättet hade vi alltså fått se hela hotellet på ett mycket annorlunda sätt. Hur smart som helst!

Klockan 20 kom ett sms som sa att Peter Stormare tog emot oss i loungen. Vi hade dock redan åkt hiss med honom tidigare på kvällen, men gick förstås dit ändå och kollade vad som hände där inne. Där var det "selfie-tajm" med Stormare, han sa att han nog tagit 500 bilder under kvällen och då var det fortfarande flera timmar kvar. Vi var 900 gäster  :-)

Vi satt i baren ytterligare en stund, pratade med lite bekanta och hade jättetrevligt. Det var en jättemysig kväll och man ville inte att den skulle ta slut. Men vi har ju en hund att ta hänsyn till, så det var bara att pallra sej hemåt. Idag kom sista sms:et som tackade för en trevlig kväll. Vi tackar vi med! Allt var så otroligt välarrangerat, smart och annorlunda och vi är så glada att vi fick komma och vara med om detta. Wonderlant event har verkligen höjt ribban på eventskalan, det här var så roligt! Tack Wonderland och Scandic för en fantastisk kväll!

Scandic Hotell är himla fint, ligger perfekt och har god mat. Här vill jag gärna bo någon gång och testa frukosten. Jag älskar hotellfrukostar och med allt annat som är perfekt måste ju vara frukosten vara något alldeles extra. Vi får väl se om jag någonsin får veta det...


3 kommentarer:

 1. Tror säkert du kommer att få äta frukost på Scandic Hotell.
  Oj, vilken energi du har, så mycket roligt du är med på!
  Solskenskram

  SvaraRadera
 2. Lät verkligen kul! Så synd att jag missade och inte hade någon barnvakt :( kram

  SvaraRadera
 3. Och jag bor på hotellet just nu :P

  /Annika K

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: