tisdag 29 mars 2016

Testade att bleka tänderna

Förra veckan var jag inbjuden av Diana till Total Hälsa för ett litet event om skönhet. Maria som driver Total Hälsa erbjuder en mängd olika behandlingar för hela kroppen; ansiktsbehandlingar, massage, trådning, vaxning, Brasiliansk vaxning, Permanent hårreducering och borttagning av röda kärl/pigmentfläckar med Cellox 20 (IPL - ljuspulser), Omorphia 20 för reducering av fettdepåer och celluliter, ögonfransförlängning, tandblekning, fraxium fusion laserbehandling samt öronhåltagning. Här finns att välja på alltså!

När vi står där med varsitt champagneglas i handen så säger Diana att en av oss ska få göra en tandblekning direkt och att denna någon är jag! Så det var bara att svepa glaset och ta plats i "ägget". Man sitter i en stol som ser ut som ett ägg och sen får man tre behandlingar under en lampa med olika blekningsgel a 7 minuter. Smileffect är en skonsam tandblekning utan bieffekter som ilningar eller tandköttskador. Blekningsgele med mindre än 0.1% väteperioxid aktiveras av LED-ljuset. Resultatet är  2-9 nyanser vitare tänder, jag har ingen aning om vart på skalan jag hamnade... men tänderna blev mycket blankare!

Så medan de andra drack god champagne från Paul George och åt god mat från Mitas Mat så satt jag där i ägget och fixade tänderna. När jag var färdig fick jag också mumsa loss på godsakerna! Där fanns en glasnudelsallad som var så fantastiskt god!

Jag är varken för- eller emot skönhetsingrepp. Min åsikt är att var och en får bestämma själv. Jag har ju gjort några medicinska behandlingar som vissa ser som lyxingrepp, bla min bröstförminskning har många haft mycket åsikter om. För att inte tala om pannlyftet! Bröstförminskningen har förbättrat mitt liv totalt! Jag har inte förrän efteråt förstått hur mycket det påverkat min hälsa och dagliga livsföring. Det är inte lyx att få sova gott, att kunna röra sej obehindrat och att slippa värk. Visst förbättrade pannlyftet mitt utseende, jag ser inte lika trött ut. Men att jag inte längre är en trafikfara är det inte många som tänker på... jag såg ju inte det jag borde för att föra fram en bil! Vissa skönhetsingrepp kan alltså vara även medicinska.

När jag var på salongen och pratade med Maria frågade jag förstås lite om allt annat som hon gör. Jag får ofta frågor från folk hur det känns att tex injicera eller slipa hud. Jag har ingen aning eftersom jag inte gjort det. Så nu har jag prata med Maria om att testa lite olika behandlingar. Inte för att visa resultat, utan för att berätta hur det känns. Jag funderar på en hudföryngrande behandling för att ta bort lite pigmentfläckar och något som heter Omorphia som tar bort fettceller. Inte för att det är medicinsk nödvändigt alltså, utan för att kunna berätta för er hur det känns och bli snyggare  :-)

Hur känner du för såna här behandlingar? Vad har du gjort och vad kan du tänka dej att göra? Var går gränsen för dej?


12 kommentarer:

 1. Säger nja på den frågan. Har full förståelse för medicinska ingrepp, men är negativt inställd till att spruta in tex botox. Är själv urbota less på mina jättetuttar och en dag kanske även jag gör något åt saken.

  SvaraRadera
 2. Säger nja på den frågan. Har full förståelse för medicinska ingrepp, men är negativt inställd till att spruta in tex botox. Är själv urbota less på mina jättetuttar och en dag kanske även jag gör något åt saken.

  SvaraRadera
 3. Tandblekning har jag gjort hos tandläkaren ett par gånger om, och det är dyrt! Men ger mig kvalitet.

  När det gäller huden, behöver jag inte fundera, därför att jag har bra kvalitet, faktiskt.

  Ögonlocksoperationen gjorde jag p.g.a. medicinska skäl.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Kanske man kan tänka sig ett bröstlyft efter att ha fött önskat antal barn men det beror ju på hur de ser ut efteråt :)

  SvaraRadera
 6. I read your blog on daily basis. This is really great and informative post. Thanks for sharing.
  tandblekning stockholm

  SvaraRadera
 7. I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.
  hur får man vita tänder

  SvaraRadera
 8. I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.
  blek tänder

  SvaraRadera
 9. I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.
  bleka tänderna

  SvaraRadera
 10. I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.
  få vita tänder

  SvaraRadera
 11. I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.
  få vita tänder

  SvaraRadera
 12. I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.
  få vita tänder

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: