torsdag 25 februari 2016

Testar nya nagellack!

Som ni vet så är jag nagellacksnörd. Så pass att hela vår lilla toalett är inredd med hyllor bara för mina nagellack... de är ett par stycken  :-)

Jag blir glad som ett barn på julafton varje gång det kommer nya lack som jag inte testat förut. Förra veckan blev jag alltså väldigt glad när jag fick hem några snygga färger från Lumene med deras gellack som jag bara testat en gång förut. Härliga vårfärger förstås.

Ibland får jag frågan varför jag inte går och fixar mina naglar på salong, enkelt: för dyrt! Jag har ingen egen inkomst just nu och skulle aldrig med gott samvete kunna fixa naglarna för flera hundra med Martins plånbok. Även om jag vet att han skulle tycka det var helt ok. Å även om jag hade pengar så känns det ganska onödigt eftersom jag gillar att sitta där och pyssla och vill byta färg varje vecka. Så pengarna går till annat och jag får mitt söndagspyssel  :-)

Det svåra är att välja färg! Särskilt när man får hem en massa nya färger, då ber jag följarna på Instagram och er här på bloggen om hjälp. Oftast följer jag era råd, som nu senast. Det mörkröda lacket fick flest röster, så det har jag nu testat i snart en vecka. Jag är jättenöjd!

Lacket täckte bra vid första strykningen, perfekt vid andra. Jag har haft det i snart fem dygn och det glänser fortfarande som när jag precis hade lackat naglarna och har inte flagat det minsta än. Mitt krav är att nagellacket ska hålla minst 5 dagar, en arbetsvecka. Man ska inte behöva fixa naglarna mer än en gång i veckan om man gör ett bra jobb. Så det Lumene får mer än godkänt!

Men hur bra det är håller så blir det ett nytt på söndag. Kanske samma märke, men annan färg... vi får se. Det kanske hinner dyka upp något nytt här hemma :-)

4 kommentarer:

 1. Du har alltid så fina naglar! Läckra.

  Jag gör mina hos terapeuten av ytterligare en anledning än att gelförstärkningen håller i fem veckor, nämligen att mina nagelband blivit så fina och hela nu. Det kostar mycket men det unnar jag mig vid min ålder.
  Kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, man väljer vad man vill lägga pengarna på :-)

   Radera
 2. Jag gör manikyr m gellack för 300kr inne i stan. Det tycker jag är värt :)
  Har du provat de här nya matta lacken? Det har inte jag gjort men hade gärna läst om det. Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har lite svårt för de matta lacken, vill gärna att naglarna ska blänka. Får fundera på det :-)

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: