torsdag 30 juli 2015

Inte likt mej!

Hundrastning vid Slottsruinen
Nu är det två dygn sedan jag skrev något senast, det är definitivt inte likt mej! Men jag har faktiskt inte hunnit! Det har varit fullt upp sedan vi kom hem från Öland i tisdags och gått i ett!

Vi gav alltså upp ett par dagar innan vi egentligen tänkt åka hem. En del berodde på vädret, en del på att vi ville hem och kolla på ringar  :-)

Så i tisdags lämnade vi vårt paradis redan strax efter 6 på morgonen. Det var grått och trist precis hela vägen till Tumba. Vi kom hem vid lunch och åkte direkt till vårt favorithak och åt sushi med bästa Å. Hon är en av mina absolut bästa vänner och det har slagit mej mer och mer att Å är en av de viktigaste personerna i mitt liv och att vi ses alldeles för sällan. Och snart flyttar hon ännu längre bort!!!

Efter lunch stoppade vi in pälsbollen i bilen igen och åkte till mina föräldrar i Tullinge. Baileys fick bada och leka i poolen medan vi berättade om våra bröllopsplaner och frågade om mamma och pappa kunde hjälpa oss med några grejer. Å det kunde de! Så nu har vi iaf ramen för hela planen klar. Vi vet vilket datum vigseln ska bli, förmodligen även var den ska äga rum, vart vi ska resa efteråt, när bröllopsfesten ska vara och var. Nu ska bara ringarna göras och dagarna passera...

I går satt jag och jobbade fram till lunch, låg efter som bara den
men fick en hel del gjort. Finaste N kom hit och åt blomkålspizza med oss. Jättegott! Efter lunch åkte vi till Kungens Kurva och Skärholmen och var runt i Guldsmedbutiker och kollade på varenda ring i varenda butik. Jag tror att vi hittade på ett ungefär vad vi ville ha. Det är en bekant som ska göra våra ringar, så nu ska vi maila bilder och förklara hur vi vill att just våra ringar ska se ut. Så hoppas vi att det blir precis som vi vill, om inte ännu bättre. Vi kommer alltså att ha helt unika ringar, designade efter våra önskemål. På så sätt får jag mina rubiner! Det finns inga vigselringar i Sverige med rubiner, svenskar ska bara ha diamanter men det tycker jag är lite tråkigt  *fniss*

Å idag har vi haft en heldag på stan som varit helt fantastisk! Men det berättar jag om imorrn, nu är jag helt slut och ska däcka i soffan. Hoppas ni mår toppen allihopa, precis som vi gör!


3 kommentarer:

 1. Min vigselring köpte vi i Kista. 1984 fanns det i alla fall med rubiner. Jag har 4 rubiner och 3 diamanter i min :-) Fortfarande så nöjd med den.

  SvaraRadera
 2. Rubin är fantastiskt vackert. Jag fick ju flera ringar av Sigge som födelsedagspresent, men rubin har varit svårt att hitta, det blev safir, smaragd och ametist, förutom diamanter, då.
  Lycka till med era ringar!

  SvaraRadera
 3. Släta guldringar är ur modet tydligen. Jag har min mors 24-karat
  guldring. Jag fick en liten diamant som förlovningsring. Vid
  vigseln bytte vi släta guldringar. För övrigt har jag inga ringar
  eller smycken utom ett par guldhalsband. Örhängen besvärar
  mej liksom armband. Jag var definitivt "billig i drift".

  Ruth i Virginia

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: