fredag 26 juni 2015

När man blir så där arg så...

... man nästan exploderar... ni vet när man har lust att lägga sej som en treåring på golvet och sparka med benen. Ungefär så kände jag nyss. Å allt handlar om något så patetiskt som att inte lyckas ladda ner en swish-app och fixa bank-id. Tålamod? Jag? Inte så mycket kanske...

Det verkar ju så himla smart den där med swish och alla verkar ha det. Nu har en tjej köpt böcker av mej och ville swisha över pengarna, visst tänkte jag. Lyckas jag inte fixa det, så får pengarna gå in hos Senior som har det. Men va sjutton, klart jag borde kunna installera det själv... och så körde jag igång. Jag började faktiskt i tisdags, men då kom det inget sms med kod från banken förrän efter flera timmar och då hade jag inte tid eller lust att fortsätta. Sen tycker jag ju inte riktigt om att fixa nya grejer via dator och mobil, så det fick vänta lite till. Tills nu.

Öppnade datorn, loggade in på internetbanken och körde igång. Den här gången kom koden direkt. Så det var bara att fortsätta. Så länge allt höll sej på datorn gick det bra, men sen skulle ju appar laddas ner och då tog det lite tid att hitta lösenordet till iTunes och appstore och då hängde sej hela skiten. Å jag blev förstås skogstokig och struntade i allt. I flera minuter. Arg som ett bi testade jag igen efter en liten stund och då funkade det! Vem är det som säger att det inte hjälper att bli arg???

Till slut lyckades jag alltså installera hela skiten och Senior testade, det funkade!!! Å jag testade tillbaka å det funkade också! Jäklar va jag e bra!!!

Men jag hade nog en puls på 783 innan jag fick till allt och jag gillar inte det där onödiga pulshöjningarna. Det sabbar lixom hela förmiddagen och man kommer ur balans. Det här trasslet tog kanske en timme att fixa, en timme då jag hade tänkt stå på löpbandet. Nu är klockan snart 11 och jag har inte ens ätit frukost... inte bra. Min hjärna fixar inte sånt här och jag kommer förmodligen behöva en tupplur efter lunch. Kanske låter löjligt för vissa av er, men inte för den som varit rejält utbränd eller den som har fibro. De fattar precis vad jag pratar om. Att bli arg tar så otroligt mycket energi och därför försöker jag undvika att bli det. Men med mitt temperament är det som det är... speciellt när jag inte "kan själv".

Jaja, nu har jag iaf Swish - skicka så mycket pengar ni vill  :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: