fredag 29 maj 2015

Fixar inte fet mat längre...

Jag vet att min mage blivit lite känslig mot fet mat de senaste åren. Jag har ju mest ätit sallad och smågodis, istället för feta såser och och gratänger. Jag tycker faktiskt inte ens om gratänger... Men nu verkar det ha blivit värre än någonsin.

Förra fredagen var vi iväg på middagskryssning med Strömma och Cotton Club. Det var buffé med god mat, härliga efterrätter och gott att dricka. Å direkt efter desserten fick jag sån magknip att jag inte kunde röra mej. Det tog en stund och sen var det bara att springa till toaletten och där var där den maten väck.

Igår var vi på Pizza Hut och testade deras avsmakningsmeny. Så mycket gott! Vi åt oss igenom sliders, vitlöksbröd, nachos, pizza och goda efterrätter. Allt var toppengott och är absolut något vi kan rekommendera. Den här gången hann vi hem innan magknipet körde igång och sen var det direkt in på toa och så var även den maten borta. Bara för att kolla så ställde jag mej på vågen imorse och hade gått ner 1 hekto trots total matfrossa.

Alkohol och godis funkar alltså bra för magen (men då pekar vågen uppåt), fet mat däremot är total katastrof. Men det är ju faktiskt ganska bra, inte magknipet förstås - men "dumpingen" är ju helt ok. Så nu får vi se vad vågen säger på måndag, det blir rätt mycket mat på söndag också...

Känner någon av er igen det här? Är det fler än jag som har besvär av fet mat?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: