söndag 17 maj 2015

Error...

Hjärnan är helt slut. Det är "overload" totalt av allt vi sett, gjort och fått information om under helgen. Ingen kan förvänta sej ett intelligent svar av mej förrän imorrn. Typ...

I förmiddags stannade vi till vid de sista grejerna som turistbyrån tipsat om, men det ena var inget kul alls och det andra var stängt. Istället gick vi runt i ett litet fiskläge, tog bilder, frös och fördrev tiden tills båten skulle gå.

Väl på båten (som vi gick in i med rejält avstånd från väggen) mötte vi indententen direkt som tittade på jackan och konstaterade att den inte blivit ren. Så det är bara att köpa en ny och skicka kvittot. Vi gick upp till restaurangen för att äta buffé och när vi sitter där kommer intendenten dit och ger oss en kasse med vin och choklad "som lite plåster på såren". Rederiet har verkligen tagit mitt klagmål på allvar och försökt att hjälpa till så gott de kunnat, ingen skugga alls på dem!

Självklart hade vi räknat med köer på hemvägen och vi hade räknat helt rätt... istället för knappt två timmar blev det nästan 2,5 timme innan vi fick pussa på pälsbollen. Vi landade i mina föräldrars soffa och orkade inte lyfta på häcken på en lång stund utan blev kvar där ett tag. Men sen pallrade vi oss iaf hem och träffa faktiskt bägge sönerna! Ibland är det extra kul att komma hem  :-)

Nu har jag bytt om till onepiece och landat i soffan. Baileys har kollapsat på golvet och Martin halvligger brevid mej i soffan. Vi har kört igång en film och jag sitter med datorn i knät och försöker jobba lite. Vet inte om det går, men jag ska försöka samla ihop tankarna lite och se vilka texter som kan komma ur den här helgen. En har vi redan gjort och lagt ut, känns bra!

Imorrn är det måndag och... vägning... jabba...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: