tisdag 7 april 2015

Vinn en necessär med godsaker!

Jag har lovat en tävling och då blir det en tävling! Den här gången är vinsten är necessär full med härliga grejer som passar bra så här när våren bjuder på sol och man blir sprittande glad i hela kroppen.

Eftersom jag är lite lat och inte orkar att rabbla upp allt som finns i necessären så får ni helt enkelt titta på bilden och se vad som ligger där i.

Vinnaren får även en almanacka med smarta karriärtips, en nyckelring från Frozen och sen kanske jag lägger i någon liten överraskning också...

Som vanligt är det enkelt att vara med:
* Gilla bloggen på FB HÄR
* Svara på frågan: Vad är det bästa med våren?
Skriv svaret i en kommentar här nedanför, tillsammans med din mailadress.
* Dela gärna tävlingen på FB, din blogg och/eller instagram så får du en stjärna på himlen  ;-)

Tävlingen avslutas 19 April kl 23.59.

Lycka til!

35 kommentarer:

 1. Gillat, delat o klart. Det bästa med våren är ljuset och när fåglar sjunger och våra växter spirar, det är så härligt.
  Hälsn. lena@polfilm.se

  SvaraRadera
 2. Gillar din sida (Lotta Claesson fd Wiberg).
  Det bästa med våren är alla vårtecken som helt plötsligt dyker upp. Förvånad ser jag en snödroppe och tänker "oj, var kom den ifrån? Är våren redan på gång?".
  Trött och surmulen går jag ut med hundarna i ottan och möts av en serenad av fågelsång.
  Yrvaket stannar jag till och lyssnar, funderar på om de verkligen var här igår.
  Våren består av en massa positiva överraskningar och ett och annat bakslag. Trots att man går igenom samma under år efter år är det lika underbart varje gång det sker.

  SvaraRadera
 3. Hej !

  Ser ut som en hel del spännande i neccesären :)
  Våren för mig är när man ser hur naturen vaknar till liv. Man ser små blommor komma upp. Dom inger ett sånt hopp om en varmare och soligare årstid. Sitta mot husvägen med en kopp kaffe och känna solens strålar värma..Det är verkligen härligt med våren man blir liksom så glad :)

  Gillar sen tidigare . Delar Tävlingen på FB
  Ha en fin vecka / Vänligen Marie

  Mail krantzmarie@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag gillar bloggen sedan tidigare, och nu har jag delat och även delat tävlingen också. Det bästa med våren är att den efter en tung och mörk vinter ger mig hopp om livet igen. Och lust att gå ut och röra på mig

  nena_p63@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Christina Frisberg.
  Klart jag vill vara med i utlottningen av den härliga goodiebagen :) '
  Jag har gillat fb sidan sedan tidigare under mitt namn Christina Frisberg.
  delar tävlingsinlägget offentligt under samma namn :)
  frisanpoxy@hotmail.se
  Kramar till alla som vill törs och behöver :)

  SvaraRadera
 6. Julianna Fredriksson7 april 2015 17:48

  Hej!
  Är gärna med.

  Det bästa med våren är fågelkvitter, spirande grönska och solljuset. Som är årets höjdpunkt och gör våren till en underbar årstid.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

  SvaraRadera
 7. Gillar såklart som jessica sundberg1
  Det bästa med våren är helt klart ljuset. Att få lämna det mörka, svarta gråa bakom oss och njuta av ljusa dagar, grönt ute, pasteller på kroppen, den blå himlen och den lysande gula solen!!! Lovely!

  SvaraRadera
 8. Att tivolit kommer, cykla till kompisar, ha tennisskor på sig, solbrillor och plocka tussilago
  lydia_sleyman@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Det absolut bästa med våren är att det blir varmare. Det här så otroligt skönt att slippa alla klumpiga kläder som ska kläs på ovillga barn, barn som sedan ska "tryckas" ner i åkpåsar som förvarats inne eftersom vagnen inte står där det är varmt. Jag gillar verkligen att slippa alla de jobbiga extra momenten - nu räcker det med mindre kläder, mindre förberedelser, och utgångsproceduren går mycket smidigare.

  Jag gillar och har delat tävlingen på Facebook.

  jenjonsjoberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Det jag gillar mest med våren är bla det efterlängtade ljuset som följer med solen som tittar fram och värmen. Det har en härlig påverkan på alla människor. Folk tycks väckas ur sin dvala och bli mer sociala och glada.Alla härliga vårkläder som man bara vill ha i alla klädbutiker. Alla fåglar som flyger omkring och blommor och träd som slår ut - det finns hur mycket som helst som är härligt med våren - det är svårt att plocka ut en sak som jag gillar mest :-)
  Gillar din FB sida sedan tidigare
  Delar tävlingen på min FB sida
  elisabeth.nilhsson@outlook.com

  SvaraRadera
 11. Gillar och tipsar på fb!
  Det bästa med våren för mig är att kunna vara ute i naturen friare än under vintern, färre klädesplagg, mindre krångel och så enkelt och livsbejakande att bara slänga på sig en tjock tröja, ta kameran och något gott med sig ut på en långpromenad. Det gör under för mig! Jag blir mycket lugnare och mer harmonisk

  SvaraRadera
 12. Gillar på fb :).
  Det bästa med våren är allt grönt som börjar växa och att man kan gå ut utan att klä på sig massa lager. Hunden blir pigg och glad och alla blir trevligare :).

  SvaraRadera
 13. Gillar och delar på FB.
  På våren är det så mycket förväntningar man vet ej vad det blir av våren och sommaren! Lite planering, promenader, lättare kläder, fika korgen kommer fram, utflykter och det är ljusare ute! Maud Lindberg maude@tyfonmail.se

  SvaraRadera
 14. Det bästa med våren tycker jag är att få vakna till fågelkvitter och sol på morgonen. Är betydligt lättare att komma upp ur sängen på morgonen när man hör fågelsång och kvitter.

  Mvh Eva evagustafsson_83@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Det bästa med våren är tecken på liv, återfödelse och ljus - det är liksom då allt börjar på nytt och det bästa med att bo i Sverige - denna fantastiska årstid då "allt händer" sen att rådjuren åter upp alla tulpaner och rosenknoppar det är en annan femma :) /melissanr1@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. 1. Gillat på fb (Camilla Öman)

  2. Det absolut med bästa med våren är våren
  vi har här uppe i Norrland. Det är kvar snö,
  det är ljusare längre och folk blir mer glada!

  3. Tipsat: http://millaoman.blogg.se/2015/april/necessar-med-godsaker.html


  Hoppas verkligen på tur :) Kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Kan tyvärr inte gilla på FB, men en av de bästa sakerna med våren är vårsolen, efter en lång och mörk vinter. En egen almanacka med karriärtips är någonting som skulle kunna vara rätt användbart.

  SvaraRadera
 18. Det bästa med våren för mig är att man kan börja grilla och gå långa promenader, dessutom är humöret nästan alltid på topp!

  / Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

  SvaraRadera
 19. Evelina Lundström8 april 2015 23:33

  Det bästa med våren är ljuset, fågelkvitter, alla klämdagar och att man känner av folks glädje i kroppen! Tänk bara idag då solen sken i min stad och människor kändes sådär extra vänliga och höll upp dörrar till caféet, log trevligt och gav mig en komplimang för mitt hår som jag kämpat med hela morgonen men trots allt inte kände mig nöjd med. Det tror jag till hundra procent beror på att dagarna blir något härligare med vårkänslorna som finns överallt runt omkring oss, och det är ju de små grejerna som ger något. Ett leende kan vända en hel dag till något fantastiskt. Heja våren!

  /Evelina Lundström (eve.lundstrom@hotmail.com)

  SvaraRadera
 20. Det bästa med våren är när det börjar växa i trädgården. Jag älskar det!

  mari@zander.nu

  Jag delar på facebook :)

  SvaraRadera
 21. Hej!
  Det bästa med våren är lyckan som kommer med solen! Människor lockas ut i gemenskap och underbara aktiviteter! Det är nu vi kan njuta av varandras sällskap på härliga picknickar, sköna löprundor och mysiga kvällar på balkongen. Hoppas att du får en riktig drömvår!

  Vårhälsningar från So Fi (på facebook)
  fiavinnare@hotmail.se

  SvaraRadera
 22. ÅH nej mitt inlägg försvann !! ????
  För mig är våren underbar, i takt med sol å värme tinar mänskligheten upp.
  Skönsjungande måsar
  Solande katt ute i gräset, som legat i dvala en hel vinter och sovit sig igenom dagar och nätter, livslusten återvänder
  Barfotatassande på mjukt och ljusgrönt gräs som ännu inte bränts sönder av värmen
  Morgonfrulle på altanen
  Bländvita ben som tittar fram - herrejesses vems kan dom vara ???
  Solglitter på havet
  Torra löparskor efter en runda - underbart med barbacke igen !
  det går att nämna en miljon bra saker med våren men detta är några höjdpunkter för mig !
  gillar såklart både blogg å fb och insta !
  delat på bloggen :)
  monika.westling@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Det absolut BÄSTA med våren är att vi inte bara går mot ljusare tider, men också att dagarna känns längre. Jag vet att jag som barn älskade när det dammade sådär härligt när man sparkade i gruset, det gör jag än idag. Dessa stunder går jag och småler för mig själv!

  Gillat bloggen och på fb

  linelia@hotmail.se

  SvaraRadera
 24. Gillat (Liie Larsson) och det bästa med våren är helt klart ljuset. Nattmänniska som jag är ser jag inte mycket ljus under vinterhalvåret så när våren kommer känns det som en helt ny värld för mig :) blogg(at)liielarsson(punkt)se

  SvaraRadera
 25. Jag är med! Jag älskar allting med våren för att min kropp börjar komma till liv då, jag börjar promenera, pyssla med materialen utomhus, åker upp till fjällen, odyl. Jag mår så mycket bättre när marken börjar titta fram och det börjar bli varmare utomhus. Gillat på facebook som felicia kyrk, min mejl är felicia_kyrk@live.se :) Kram

  SvaraRadera
 26. Hej hej,

  Gillar på Fb i namnet Frida Engren

  * Det jag gillar bäst med våren är när värmen smeker in över landet och tinar upp allt i dess väg. Moder jord spricker upp och blommar likväl som alla människor som byter ut sina mörka kläder mot mer färggranna färger.

  Man hör hur folk skrattar och hur fåglarna kvittrar och folk umgås mer på uteserveringarna. Då vet man att våren äntligen är här :)

  Hälsningar Frida
  mizzyz@yahoo.se

  SvaraRadera
 27. Gillat och delat :)

  Det absolut bästa med våren är självaste lyckokänslan man känner i hela kroppen. Det är som att återfödas tycker jag. :) Jag känner mig som en ny människa varje vår

  SvaraRadera
 28. Gillat på facebook med namnet Mella Lundell. Det bästa med våren är solens starka sken och blommorna som ploppar upp ur marken, man bli så otroligt glad av det.

  SvaraRadera
 29. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 30. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 31. Hej!
  Gillar på facebook. Det bästa våren är nog att kunna ligga på gräsmattan, kolla in alla fågelsträck som far förbi, fantisera om molngubbarna, känna solen i ansiktet och pirret i huden när fräknarna poppar upp, se citronfjärilarna fladdra omkring och bara vara mitt i det spirande livet!
  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 32. Det bästa med våren är ljuset och luften, för mig är det vår på riktigt när jag sett första Sädesärlan �� jag går väldigt mycket o att se vårens framsteg dag för dag är grymt, nu är det hav med vitsippor som är det bästa och om nån vecka kanske det är musöron på björkarna o då är det det bästa.....våren bjuder på en ständig njutning om man bara öppnar ögonen och tar den till sig ����. maudlu@telia.com å så klart har jag gillar detta ��

  SvaraRadera
 33. Det bästa med våren för en pollenallergiker som vill ha mörkt när man sover är varken ljuset eller att allt blir grönt, inte heller gillar jag att snön smälter bort eftersom alla lata hundägare kring Järvafältet struntar i att plocka upp efter sina fyrbeningar, och det som göms i snö kommer som bekant fram vid tö...
  Däremot gillar jag att plocka fram vårfärgerna på nagellacken, och att få använda solglasögon igen... :)

  ninnibeth@yahoo.se

  SvaraRadera
 34. Det bästa med våren är min forsythiabuske precis utanför fönstret. När den står gul är sommaren snart på gång.
  bortbytingen@telia.com

  SvaraRadera
 35. gillar på facebook.
  det bästa med våren är när man äntligen når den där superhärliga vårkänslan. man hör fågelkvitter, solen lyser in genom fönstret på morgonen och man kan gå ut i sina lätta vårkläder igen. det är så härligt att se hur isen släpper och bildas till flak som flyter längs strömmen och lukten av vårgräs, den är ett härligt täcken.

  f.schon@live.se

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: